Ligafotbollen är tillbaka.
Skönt!
Det tycker sannolikt Tony Pulis, manager i Middlesbrough med.
Men han är inte alls nöjd med att spela match redan i kväll.
Klubben har skicket brev och klagat på FA – men inte fått gehör.
Varför det gnälls?
Boro har haft i väg 10 spelare i olika landslag och nu väntat en tuff bortamatch för spelare som precis kommit tillbaka till klubben.
Det mot Sheffield Wednesday som i lugn och ro har laddat för den här matchen – Wednesday har endast haft 1 spelare på landslagsuppdrag.
Tony Pulis måste – som minst – avvara George Saville och Martin Braithwaite. Innermitten Saville (Norirland) och forwarden Braithwaite (Danmark) har varit i väg på på uppdrag för just nationen.
Med tanke på hur små marginalerna är i den här serien, hur hårt, hur tajt det är så känner jag att med de här förutsättningarna så är "Boro" en för stor favorit.
Boros form är också klart tveksam – föll senast hemma mot Nottingham och man har problem med målskyttet – man har bara gjort 3 mål på senaste 4 matcherna. Och nu saknas alltså spjutspetsen Martin Braithwaite.

Wednesday?
Klart nyttig form.
4 raka utan förlust — och tog en tung 2–1-seger senast borta mot Bristol City. Innan dess har man kryssat på hemmaplan mot topplagen Leeds och WBA.
Matchen innan dess?
Stark seger borta mot Aston Villa.

Jag tycker Wednesday ska ha fin poängchans och spelar 1x till 1.70 hos OhmBet.
För den mer fräcke finns raka ettan till 3.70 hos bet365 .

Wednesday: Dawson; T. Lees, Hector, D. Pudil; L. Palmer, J. Onomah, Bannan, Thorniley; A. Reach, S. Fletcher, M. Penney.
Middlesbrough: Randolph; Shotton, Ayala, Flint, Friend; Howson, Clayton, Besic; Assombalonga, Hugill, Downing.

This is the stats tab
This is the post tip