Hillsborough i Sheffield ger oss League One-mötet mellan Sheffield Wednesday och Cheltenham under lördagseftermiddagen och här väljer jag att snickra ihop ett riktigt specialspel via spelbyggaren hos Unibet till oddset 1.85.

Tabellmässigt är det en sak som är säker och det är att hemmalaget har helt klart mest att spela för. Just nu är Sheffield-laget på en smärtsam sjundeplats, en position under playoff-spel och detta med 66 poäng inspelade på 38 ligamatcher. Tabellsexan Sunderland, som är sista lag till playoff just nu, har en poäng mer på kontot, men också en match mer spelad. Detta gör att Sheffield Wednesday kliver in i slutfasen med allt i egna händer och jakten på en playoff-plats kommer leva vidare ett tag till.

Cheltenham som agerar bortalag på Hillsborough spelade 2-2 mot Sheffield Wednesday i hemmamötet tidigare under säsongen. I den matchen bjöds vi på mäktiga siffror vad gäller hörnstatistiken och detta tack vare att Sheffield-laget kom upp i hela 15(!) hörnor för egen maskin på Whaddon Road. Nu har de som sagt chansen att ta sig upp på en sjätteplats, men då har man inte råd med några misstag mot ett tryggt mittenlag.

Gästerna har levererat 50 poäng i League One hittills under säsongen och är just nu på en tolfte plats i tabellen. Som bortalag har de vunnit tre av 19 matcher. Åtta har slutat oavgjort och åtta har de förlorat. Allt detta med en målskillnad på 26-37 som enbart bortalag.

SPELTIPS
Jag snickrar ihop 1X + över 1,5 mål totalt ihop med över 7,5 hörnor totalt. Priset för denna kombo är 1.85 hos Unibet och det synar jag.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip