Sheffield W har inte fått spelet att stämma samtidigt som Millwall är svårslagna när de backar hem.

CHAMPIONSHIP
15. Millwall 14 4 5 5 16:14 17
16. Sheffield Wed 14 4 5 5 17:17 17

Sheffield W hemma
7 3 3 1 13:9 12

Formen
O, F, F, V, F

Senaste match
Sheffield W - Barnsley 1-1

Millwall borta
7 0 4 3 2:5 4

Formen
O, V, F, F, V

Senaste match
Cardiff - Millwall 0-0

Bommade senast Millwall var ute i farten då jag trodde att Cardiff, som är ett starkt hemmalag, skulle lyckas nöta ned det gamla stökgänget från Londons förorter. Men icke. Neil Harris har byggt upp ett lag som arbetar STENHÅRT för varje poäng. Ett riktigt gäng gnuggare som kanske inte har några större stjärnor utan lever på ett starkt kollektiv. Och det fungerar uppenbarligen. Millwall har ännu inte vunnit på bortaplan, men man har stått upp bra och inte förlorat med stora siffror någon gång.

1-0-torsk mot Nottingham
0-0 mot Bristol City
1-0 mot Wolves
2-2 mot QPR (här fick Millwall rött kort i den 41 minuten vid ledning 0-1)
0-0 mot Preston
1-0 mot Brentford
0-0 mot Cardiff

Alltså 6/7 underspel i ligan på bortaplan, och den enda som gick över var till följd av ett tidigt rött kort för Millwall. Intressanta siffror och sett till hur laget spelade mot Cardiff (jag såg matchen) så var det högsta prio på att stänga till bakåt och man gör det jävligt bra. Det är inte kul att kolla på, men defensiven är stark.

Sheffield W då? Fick bara 1-1 hemma mot Barnsley i helgen och har gått över 2,5 mål på hemmaplan 4/7 matcher. Men det handlar ju givetvis mycket om hur motståndarna går in för matchen också och det känns som att Millwall på bortaplan alltid prioriterar sin defensiv. Smart med tanke på att truppen inte har några större stjärnor och att målet i år måste vara att säkra kontraktet som nykomling.

Sheffield W har varit ojämna på slutet och Millwall har säkerligen chans på poäng här. Men jag tror oavsett inte på någon målfest.

Preliminära elvor (Whoscored)

Sheffield W (4-4-2) Westwood - Hunt, Aken, Lees, Fox - Wallace, Lee, Bannan, Reach - Fletcher, Hooper

Saknar: Forestieri, Boyd, Hutchinson skadade. Abdi, Pudil båda osäkra

Millwall (4-4-2) Archer - McLaughlin, Cooper, Hutchinson, Meredith - Wallace, Saville, Tunnicliffe, O'Brian - Gregory, Morison

Saknar: Williams, Webster

SPELTIPS
Spelar under 2,5 mål till 1.88 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip