Speltips: Sunderland rak seger till 2.30 hos bet365 .

Sheffield Wednesday, som fortfarande står utan seger i the Championship och tillika jumbo, tar emot Sunderland hemma på Hillsborough under fredagskvällen.

Sheffield United har fått en hemsk start på ligasäsongen. Resultatraden lyder 0V, 2O, 6F. Man är det enda laget i ligan som ännu inte vunnit en match och kommer senast från en 3-0 förlust mot Swansea som vid tillfället inte heller hade vunnit ännu i ligaspelet. Man lyckades knipa en seger mot League Two laget Stockport County i ligacupen, men endast efter straffar.

För motståndet står Sunderland som har fått en betydligt mycket bättre start på sin säsong. Man ligger för tillfället sexa i tabellen med tretton inspelade poäng men åkte på en snöplig förlust senast mot ett formstarkt Cardiff på bortaplan efter att ha tagit tre raka segrar.

Sunderland imponerar

Sunderland har hittills den här säsongen visat att man klarar av att vinna olika typer av matcher. Man besegrade Southampton med 5-0 med 35% bollinnehav, men även QPR med 3-1 där man själva hade 75% boll. Sheffield Wednesday och andra sidan har kanske förtjänat någon poäng mer, men det är inte många.

Jag är imponerad hittills den här säsongen av Sunderland, och det är jag inte av Sheffield Wednesday. Kommer Sunderland upp i den nivå man gjort hittills den här säsongen ska man slå hemmalaget, och det blir mitt spel. Sunderland rak seger till 2.30 tycker jag väldigt mycket om!
This is the stats tab
This is the post tip