SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

I den kinesiska Super League ställs Shenzhen och Henan Jianye i en match där marknaden erbjuder dubbla pengar på en rak Shenzhen seger. Efter bara tre omgångar har Shenzhen kammat hem tre poäng medan Henan Jianye har tagit två poäng. Båda lagen har spelat, i vanlig ordning, relativt målrikt där de har både gjort mål och släppt in mål i de flesta av sina matcher. Det som kommer fälla avgörandet i denna match är huruvida Shenzhen lyckas försvara sig väl, för då kan de räkna med tre poäng.

Det råder ingen tvekan om styrka i anfallsspelet hos Shenzhen. De avslutade förra säsongen med att ösa in mål och har även lyckats väldigt bra med målskyttet under inledningen. I den första matchen blev det 3 - 0 mot Guangzhou R&F. Därefter blev det två förluster för Shenzhen, fast mot bra lag. Först blev det 2 - 3 mot Shanghai Shenhua och sedan 1 - 3 mot mästarna Guangzhou Evergrande. Det ska anmärkas att Shenzhen är det enda laget som har nätat på urstarka Guangzhou Evergrande ännu.

Mål kommer Shenzhen definitivt att göra även på Henan Jianye, som har problem med att hålla nollan. Dels så har Henan Jianye ett svagt försvar redan på pappret och dels så är formen inget vidare generellt i truppen. Ändå har laget lyckats kriga till sig, efter först en förlust med 3 - 4 mot Jiangsu Suning, två oavgjorda matcher där det blev 1 - 1 mot Dalian Pro och Guangzhou R&F. Dock ska det sägas att Dalian Pro och Guangzhou R&F är två bottenlag med endast en poäng vardera efter tre spelade omgångar.

Guangzhou R&F gjorde säsongens första mål på just Henan Jianye och det kunde faktiskt ha blivit desto fler insläppta mål. Så Henan Jianye är sårbart och kommer att släppa in ett och ett annat mål mot Shenzhen. Den stora frågan är om Shenzhen, som har släppt in sex mål på de två senaste matcher, förvisso mot topplag, kan resa sig och täppa till luckorna. Chansen att Shenzhen lyckas är stor, eftersom de har visat detta tidigare mot lättare motstånd. Därmed läggs det ett spel på en rak etta i matchen.

Speltips Shenzhen - Henan Jianye:
1 - odds 1.95 hos bet365 .

---
Preliminär elva - Shenzhen:
Guo Wei, Haofeng Xu, Wei Qiao, Yuan Zhang, Haolun Mi, Ole Kristian Selnaes, Wai-Tsun Dai, Yuanyi Li, Ke Sun, John Mary & Harold Preciado.

Preliminär elva - Henan Jianye:
Yan Wu, Changjie Du, Hao Chen, Shangyuan Wang, Cao Gu, Abduwal Ablet, Boxuan Feng, Xingyu Ma, Tim Chow, Ivo & Henrique Dourado.
---

This is the stats tab
This is the post tip