Glasgow Rangers - med en viss Steven Gerrard som tränare - åker till Makedonien för att säkra avancemang i Europa League.

Glasgow Rangers börjar bli mer och mer något att räkna med. Celtic är än så länge klart bättre men avståndet mellan klubbarna har definitivt minskat sen Rangers gick i konkurs och fick börja om ett par steg ner i den skotska fotbollen. Nu har man dessutom rekryterat Steven Gerrard som manager vilket känns jäkligt spännande. Första mötet mellan Rangers och makedonierna var en ensidig historia. Det blev inte mer än 2-0 i protokollet men sett till statistiken så var det inte mycket snack.

Första mötet

Rangers - Shkupi 2-0 (23' Murphy, 90+2 Tavernier, straff)
Avslut: 20-4
På mål: 7-0
Hörnor: 14-3

Rangers elva senast (4-3-3) McGregor - Tavernier, Goldson, Katic, Flanagan - Arfield, Ross McCorie, Daniel Candeias - Murphy, Morelos, Windass

På presskonferensen inför matchen pratar Gerrard om att han önskar att Shkupi öser på från början, då ett mål framåt räcker för Rangers för att döda det här mötet. "Det handlar om att vara organiserade och ta tillvara på chanserna, för de kommer att komma". Matchen spelas på Makedoniens nationalarena så det är inte på något läskig sandåker eller så.

Scott Arfield reser inte med på grund av skada men ersättare finns redo.

SPELTIPS
Rangers ska inte behöva ställa till några problem för sig själva här. 2-0 mot sig sen hemmamötet och jag tror att laget prioriterar att sätta försvaret och får man in en boll så är ju allt över. Ett vettigt spel till ett bra odds är Rangers att hålla nollan i matchen till 1.90 hos FastBet (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip