Liverpool går för vinst i FA-cupsmötet med Shrewsbury i den fjärde rundan. En vinst här för serieledande Pool här skulle innebära att laget avancerar vidare till cupens femte omgång, vilket inte har hänt på fem år. Klopp lär rotera en del här, precis som tysken gjorde i senaste FA-cupsmatchen mot Everton, vilket troligtvis kommer dra ner på matchtempot aningen. Jag spelar under 3 mål asian goal line (pengarna tillbaka vid prick tre mål) till 1,82 hos Casumo , Unibet eller LeoVegas .

Inte så konstigt att Liverpool är favoriter här när Klopp och gänget är obesegrade i de 40 senaste matcherna, men frågan är om inte deras favoritskap är aningen för stort... Inför matchen mot Everton i FA-cupen hintade Klopp om stora rotationer, vilket det även blev i en match där mittfältaren Curtis Jones smällde till med en rejäl smällkaramell utanför straffområdet. Liverpool styrde matchen mot Everton men fick det inte riktigt att klicka sista tredjedelen när chanserna väl dök upp. Här lär vi få samma trio framåt för Liverpool i form av Elliott, Origi och Minamino. En trio som inte är allt för samspelta... Talangen och 16-åringen Harvey Elliott såg till exempel inte alls bra ut mot Everton.

Shrewsbury tränare Ricketts kommer högst troligtvis ställa sitt bästa lag, i en match som är mycket viktig för League One-laget. Spelade förra helgen 2-2 mot Fleetwood Town men här mot Liverpool lär det bli mer betydligt fokus på försvarsspelet. Inte ett misstag får göras. Shrewsbury kommer inte få mycket att spela på utan kommer troligtvis ligga lågt och vänta på kontringar.

Möjliga startelvor
Shrewsbury Town. O'Leary; Williams, Ebanks-Landell, Pierre; Love, Norburn, Laurent, Golbourne; Whalley, Lang, Edwards
Liverpool: Adrian; Williams, Matip, Van der Berg, Larouci; Fabinho, Jones, Chirivella; Elliott, Origi, Minamino

SPEL: Under 3 mål goal line (pengarna tillbaka vid tre mål) till 1,82 hos Casumo , Unibet eller LeoVegas .

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip