Miss på raka spelet på IFK Stocksund i går (1-1). Det visade sig att FC Stockholm på gräs passade dem ganska dåligt. Nya tag i Danmark i stället!

SUPERLIGAN
7. Helsingor 4 2 0 2 5:6 6
11. Silkeborg 4 1 0 3 3:6 3

Silkeborg hemma
1 1 0 0 2:1 3

Formen
F, V, F, F, F

Senaste match
Horsens - Silkeborg 1-0

Helsingör borta
2 1 0 1 3:3 3

Formen
V, V, F, F, V

Senaste match
Helsingör - Midtjylland 2-1

Två förmodade nedre halvan-gäng möts i kväll. Jag har inte mycket för Helsingörs budgetsatsning som nykomling utan tror de kommer vara där nere när vi summerar året. Silkeborg är inget supergäng, men har en gedigen startelva med större Superligarutin än vad Helsingör har. De slog dessutom AGF Århus i sin hemmapremiär på nya arenan. En bra känsla och förmodat mycket publik även i kväll. Helsingör har två raka segrar mot Sönderjyske och Midtjylland. Starkt, men det är nog en blandning av lite underskattning samt entusiasm från nykomlingens sida. Jag tror det kommer släta ut sig ganska snart och varför inte redan i kväll? Silkeborg ligger risigt till efter tre torsk på fyra matcher och kommer vara grymt taggade här, ingen risk för underskattning med tanke på att poängen är nödvändiga.

Preliminära elvor (Tipsbladet)

Silkeborg IF (4-4-2): Nørgaard - Gammelby, Flinta, Jakobsen, Dahl - Skov, Sloth, Moro, Okkels - Skhirtladze, Nilsson

FC Helsingør (3-4-1-2): Bruhn - Henriksen, Holm, Fisch - Olsen, Holst, Basse, Bay - Aaquist - Riel, Leth

SPELTIPS
Helsingör har två raka segrar, men i grund och botten har de ingen jättebra trupp. Silkeborg behöver poängen och fick en fin start på sin nya hemmaplan senast de var här. Tar med sig den känslan i väggarna och vinner i kväll också? Jag tror det. Rak etta till 2,06 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip