Speltips: Låg insats på Olympic -1 asian till 1.83 hos Pinnacle

_____

Än blir det ingen semester för varken Simrishamn eller Olympic. En cupmatch kanske kommer lite olägligt och förhalar ledigheten. Men en sista kraftsamling ska göras och det mellan ett bottenlag i division 2 vs ett bottenlag i division 1.

IFK Simrishamn gick in i säsongen med lågt ställda förväntningar. Många spelare som inte varit på div2-nivå tidigare och det var snack om att grisa sig kvar i serien. Resultatet hittills har varit klart över förväntningarna där de tagit mycket poäng under inledningen av säsongen. Blandat rätt så välbyggt spel med mer direkt och rakare. Det märks att laget är välspelat av de fåtal matcher jag sett, har gjort en hel del mål framåt men också släppt in mycket mål.

Olympic siktar enbart på en underhållande och utvecklande fotboll. Har ett tätt samarbete med Malmö FF som mynnat ut i en del övergångar till högre nivåer. Befinner sig nu på nedflyttningsplats i Ettan Södra vilket får ses som en missräkning, däremot ska man kunnat få med sig resultat från många matcher där man förtjänat mer. Laget har pendlat mellan 4-3-3 och 3-4-3 där det på slutet börjat se bättre ut med trebackslinjen. Vilket vi lär få se i denna match. De skapar otroligt mycket målchanser och vad passar då bättre än att få möta ett Simrishamn som släpper till väldigt mycket.

Klasskillnad på varje position

Väntar mig en matchbild där Simrishamn ligger lågt matchen igenom och försöker utnyttja Olympic i omställningarna. Lär bli svårspelat och tight för gästerna men där kvaliteten i det individuella har stor skillnad. Olympic har bättre spelare på varje position och det tror jag ger utdelning till slut. Tror man vinner matchen och hoppas man gör det med två mål.

Håller dock nere insatsen med tanke på en del osäkerhet kring båda lagen med tidig ledighet och slitna spelare.
Speltips: Olympic -1 asian till 1.83 hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip