Speltips: Sirius - AIK

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-07-27 16:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.14
Tips: 2
Allsvenskan studsar tillbaka och ger oss som vanligt en fullmatad omgång denna helg plus måndagen. AIK reser till Uppsala för att ställas mot Sirius och här tycker jag oddset på Stockholmslaget är alldeles för bra för att motstå. AIK trivs i Uppsala och det syns på lagets senaste resultat där.
Oddset ligger rätt högt i och med AIKs stundande CL-kval under dessa veckor.
Jag spelar raka tvåan till 2,14x hos Unibet.

Sirius stod för en riktigt bra insats borta mot Malmö FF då de fick med sig en poäng, samtidigt som Uppsalalaget lika gärna kunde åkt hem med tre efter en makalös första halvlek. Offensiva Henry Offias bollar studsade inte rätt i mötet nere på Malmö Stadion. Hade flera frilägen och om han hade satt sina chanser första 30 hade Sirius kunnat haft en ledning med 0-4. MFF låg högt och såg sårbara ut bakåt i Sirius kontringar och jag tvekar på att AIK kommer bjuda på samma luckor bakåt under lördagen. Sirius kan ställa upp samma elva som mot Malmö FF. Arvidsson, Razak, Åhman Persson, Vecchia och Ståhl saknas än.

Trots CL-kvalet ser AIK ruskigt starka ut i seriespelet. Nu har de skitit på sig lite i båda bortamatcherna i de två inledande matcherna i kvalet men har imponerat stort på hemmaplan fortfarande. Trots Sundgrens frånvaro uppträder AIK-försvaret fortfarande solida och täta. Imponerade stort i hemmamatchen senast mot i ligan mot Helsingborg. Offensiven har även den kommit igång. Henok Goitom stod för ännu en fin prestation mot Maribo under onsdagskvällen när han kvitterade för AIK. Efter en måltorka på nästan ett år ser nu anfallaren bättre och bättre ut. Obasi och Sigthorsson ser även de piggare ut.

AIKs tre senaste allsvenska matcher:
Kalmar 0-1 AIK
AIK 3-0 Elfsborg
AIK 2-0 Helsingborg

Nu är det allsvenskt spel som gäller och jag tycker att AIK ska ha gott om tid att hinna ladda om. Buss till Uppsala går på 40 minuter så det är ingen lång resväg. Jag tror inte att detta möte kommer vara lika öppet som Sirius senast match mot MFF. AIK kommer vara mer stängda bakåt och ska kontrollera den här matchbilden. Gäller bara för AIK att hålla ett öga på Sirius Philip Haglund på de fasta situationerna. Tycker AIK har över 50% vinstchans.

SPEL: AIK till 2,14x
2/5 units – hos Unibet

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

  Sirius - AIK
Spela på Speltips Sirius - AIK
Akberg - 25 Juli 2019 - 15:30
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
1.83
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
21:00  Tottenham - FK Crvena zvezda
Fotboll - Champions League - TOT under 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming