Hammarby gästar Sirius på onsdagen.
Mitt speltips: Akinkunmi Amoo gör mål i matchen. 3.40 på bet365 .
Edit: Skrev reken för bet365 hade släppt odds, då fanns spelet som högst till 3 ggr smeten hos Nordicbet eller Betsson . Att få 3.40 är naturligtvis ännu bättre.

Rekommenderar sällan spel på målskyttar, men här tycker jag det finns värde på en het Akinkunmi Amoo hos Betssongruppen.

Det svänger om Bajen. 4-3 mot Östersund i helgen i en match som innehöll allt. Missade straffar, enkla misstag men också ett bra anfallsspel stundtals. I och med segermålet på tilläggstid lever fortfarande europadrömmen lite grann för Bajen. I skrivande stund har de inte släppt någon trupp, men då Selmani bars ut på bår i söndags med en huvudskada tror jag inte han kommer till spel här. Mer ansvar för Amoo alltså. Då Bojanic missade en straff medan Amoo satte sin på tilläggstid skulle det inte förvåna mig om han får ta straffarna nu. Vore ju helt rätt då han är en kommande storförsäljning - ju fler mål han gör, desto högre pris.

Kommer också från två fina allsvenska prestationer (avgjorde mot AIK förra helgen) där han kommit till en mängd avslut och farliga lägen.

Sirius har släppt in mål i sex raka matcher. Bara Örebro och Östersund har fler insläppta sett över hela säsongen. Har nu inga mil ner till kvalplats, men det är för många lag som ska gå om för att det ska kännas riskabelt än tror jag. Är ju ett offensivt balanserat lag som gärna vill bjuda upp i sina matcher, så jag tror inte de parkerar någon buss här. Ligger i botten för expected goals against också - så kan inte skylla på otur.

Mållinan ligger på 3.0 här och jag kan bara hålla med. Tror det blir öppet och svängigt med en hel del målchanser och förhoppningsvis mål. Att då få tre gånger smeten på att Amoo gör ett av dem känns bra. Kan även testa en liten slant på att han gör två mål till 17 ggr.

Speltips: Amoo gör mål i matchen.

This is the stats tab
This is the post tip