Sirius tar emot Hammarby på söndagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.

Gillar faktiskt överspelet här. Bajen följde upp sin svaga vårsäsong med att förlora klart mot ett för dagen relativt beskedligt Elfsborg. Att något inte stämmer i klubben verkar allt mer tydligt under en säsong där sportchef lämnat, tränaren ryktas bort och nyförvärven inte kommit loss.

Men än är det inte så illa att de är indragna i den absoluta bottenstriden. Så jag tror inte de byter spelsätt och börjar gå in för att inte förlora. Åker till Uppsala för att vinna, för att få igång säsongen. Offensiven är förvisso inte vad vi vant oss vid från Bajen och Cifuentes har inte spelat in en topptrio riktigt. Men nog finns kapacitet att såra ett Sirius vars defensiv jag inte håller högt. Med Nwadike avstängd behöver Mattiassons backlinje möbleras om jämfört med senaste matchen.

Får se när Hammarby släpper startelvan hur skadeläget ser ut. Kurtulus gick ut skadad senast och är väl ett frågetecken även om han är med i truppen. Strand avstängd, men det gör väl varken till eller från för det här spelets skull.

Båda nätar och ingen nöjd med kryss?

Sirius fick en tuff inledning av säsongen, men tog tre raka segrar före uppehållet. Varit involverade i en hel del målrika matcher och jag tycker offensiven är småtrevlig. Fått tillbaka Kouakou som borde bli bättre och bättre efter sin skadeperiod, Jocke Persson har fina egenskaper och Matthews har även han sett bra ut. Chanslösa i Malmö senast över 90 minuter, inte minst pga ett rött kort. Men skapade ändå ett par målchanser och kunde gjort mål där.

Mot ett Hammarby som släppt in en hel del mål och har svaga underliggande defensiva siffror tror jag Sirius kommer fira fina triumfer offensivt. Bajen har hållit nollan hemma mot Mjällby och Varberg + Halmstad borta. Här tror jag de får det väldigt svårt att upprepa den bedriften.

Jag tror att bägge lagen har mycket bra chans att göra mål. Det är alltid grunden för mig om jag ska ta överspel pre-match. Tror inte heller att någon är särskilt nöjd med 1-1.

Med det i ryggen tycker jag överspelet känns väldigt bra i vad jag ser framför mig bli en sevärd och öppen match med en hel del målchanser.
This is the stats tab
This is the post tip