Helsingborg att vinna med minst 2 mål på bortaplan mot Sirius spelas.

Lagens tre senaste matcher:

Höllviken-Helsingborg 4-7
Helsingborg-Thorengruppen 8-1
Storvreta-Helsingborg 6-2

Växjö-Sirius 5-3
Linköping-Sirius 6-3
Sirius-AIK 4-5 efter sd

Helsingborg spelade jag så sent som i onsdags när jag då spelade samma spel (-1,5) mot Höllviken borta. Man vann med 7-4 och det ska sägas att Höllviken aldrig var riktigt nära. Man reducerade visserligen till 3-5 men det var som att Helsingborg tryckte på en knapp när man kände att Höllviken kom nära. Nordgren tog bollen och vandrade förbi 2 spelare i mitten och serverade Johnsson som kunde skjuta in 6-3. 7-3 kom sen någon minut efter det och sen var det till att låta tiden bara rinna ut i stort sett. Man hade full kontroll och imponeras verkligen hur man fått ihop det här laget. Anmärkningsvärt är att Johnsson har gjort hattrick i 3 av 4 senaste matcherna och Sirius bör passa Johnsson väldigt bra.

Sirius kommer från 6 raka förluster. Visserligen var AIK hemma i sudden men 1 poäng av 18 möjliga är inget vidare. Man tappade inför den här säsongen stjärnan Billy Nilsson. Man ligger på en tolfte plats i tabellen och man kan nog räkna med att man kommer fightas om att få spela SSL även nästa säsong.

Dessa lag möttes redan i andra omgången och då vann faktiskt Sirius efter sd med 6-5. Men nu när serien verkligen kommit igång och Helsingborg har fått upp ångan ska man kunna vinna den här matchen med flera bollar. Sirius har som sagt en formsvacka har svårt att se att man ska vända på idag när Helsingborg kommer på besök till Uppsala.

Jag spelar Helsingborg -1,5 @1.96 hos Nordicbet med 6/7u.

This is the stats tab
This is the post tip