Speltips: IFK Göteborg draw no bet till 2.41 hos Pinnacle


_____________

Tufft matchande för lagen som har en tunnare trupp och skador. För Blåvitts del har man genomgående kantats utav skador och man har inte fått den kontinuiteten som man behöver i spelet. Laget ligger just nu på kvalplats och det börjar verkligen bli dags att ta hem lite segrar för att inte denna säsong ska bli som den förra. För hemmalaget Sirius så har de efter en negativ period vunnit mot AIK senast och nu är det vind i seglen igen. Sirius stod för en lite annorlunda taktik än vanligt och valde att spela mycket defensivt mot AIK vilket var helt rätt melodi, det syntes att det offrade sig för varenda boll och gick till anfall betydligt rakare och fick utdelning.

Sirius
Senaste match: AIK - Sirius 1 - 3
xG: 2.13 - 1.46
Skott/skott på mål: 18/4 - 7/5
Possession(%): 62 - 38
Hörnor: 11 - 2
Sirius valde en betydligt defensivare taktik än man är van vid och lyckades stänga ner AIK väl som egentligen bara matade massa inlägg i det tomma intet. Sirius offensiv var också på hugget i omställningarna och visade stor effektivitet med tre mål framåt på fåtal chanser.


IFK Göteborg
Senaste match: IFK Göteborg - Malmö FF 0 - 3
xG: 0.94 - 2.37
Skott/skott på mål: 8/0 - 14/6
Possession(%): 48 - 52
Hörnor: 6 - 3
Blåvitt stod upp bra första halvtimmen mot Malmö FF och gästerna snuddade på höga odds som 2.30-2.40, däremot visade MFF återigen hur tunga man är att möta och gjorde mål på sina första målchanser. Blåvitt skapade inte så mycket framåt utan det var återigen svårt för offensiven att vara i de farliga ytorna.


Läget hos Sirius?
Viktige Daniel Stensson är skadad och väntas missa ytterligare matcher. Joakim Persson spelade i inledningen på säsongen men har sedan dess varit skadad där man går försiktigt fram.

Läget hos IFK Göteborg?
Gästerna har fortsatt ett par långtidsskador i olika lagdelar. Kåhed är tillbaka. I övrigt var Arbnor Mucolli tillbaka från start senast, dock så vilade Hausner, Mucolli och Skjellerup ifrån matchförberedande träningen så kan vara värt hålla koll på truppen.

Dags för IFK Göteborg att ta tredje bortasegern?

Blåvitts segrar har kommit på bortaplan och det känns som en liknande matchbild även denna gång . Sirius kommer återgå till att försöka ta kommandot i matchen och på hemmaplan försöker man oftast spela offensivt. Är fortfarande säker på att Blåvitt är betydligt bättre än vad tabellen visar och i själva grundspelet spelar man ofta bra men behöver verkligen få till effektiviteten nu. Alltid tufft när självförtroendet tryter men förhoppningsvis kan man komma samman här och möta Sirius som man absolut kan såra i sina omställningar. För att vara ärlig så har Sirius inte sett speciellt bra ut på senaste matcherna heller så en match förändrar inte speciellt mycket när det dessutom spelar mycket på AIKs misstag. Nu måste de själva ta tag i spelet och försöka hitta det igen mot IFK Göteborg som kommer göra allt för att ta poäng. Gillar oddset på bortaseger och väljer att prova det med en mindre insats då det råder ett par frågetecken kring Mucolli, Hausner och Skjellerup.

Speltips: IFK Göteborg draw no bet till 2.41 hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip