Speltips: Båda lagen gör mål + Över 2.5 mål i matchen till 1.90 hos Betsson

_______________________

Ännu en avgörande gruppfinal mellan två allsvenska lag. Det är två lag som byggt om inför i år och ser ut att välja en lite ny typ av väg. Hur lagen står sig idag är således svårt att avgöra där en sådan här match kan ge en lite fingervisning hur lagen ligger till. Häromveckan värvade Sirius sin nya målskytt, Yousef Salech, från Bröndby som beskrivs som en oerhört skicklig 9:a. Kanske kan han få fart på laget i Wessam Abou Alis frånvaro. För Pekings del gjorde man nyligen klart med 21-årige Tim Prica som ska ge mer alternativ till offensiven.


Sirius
Senaste match: Brage - Sirius 0-0
En relativt svag insats av Sirius som inte skapade någonting alls. Brage var något bättre och lyckades kontrollera matchen. Sirius skulle dock få sig en biljett in i matchen med en straff men som missades. Matchen slutar mållöst och det är två missnöjda lag med det resultatet.


IFK Norrköping
Senaste match: IFK Norrköping - Utsikten 4-0
Oddset seglade upp som bara den på IFK Norrköping när uppgifter om flera skador kom. Däremot kunde laget ändå formera en helt okej elva som visade stor skillnad mot Utsikten i effektivitet. Offensiven tog vara på sina chanser och det var en härlig känsla för föreningen att få lite medvind.

Tabell Grupp 8:
IFK Norrköping +4 4 poäng
IK Sirius +2 4 poäng
IK Brage 0 2 poäng
Utsikten -6 0 poäng

Förutsättningar: Om något av IFK Norrköping och Sirius vinner matchen så går det laget vidare. Skulle det bli oavgjort så har IFK Norrköping bättre målskillnad och går vidare förutsatt att inte Brage får för sig att göra en dunderkross på bortaplan mot Utsikten.

Arnor Traustason har fått sin avstängning förlängd och missar matchen mot Sirius.

Målrikt i jakten på avancemang?

Inget utav lagen känns speciellt skickliga på att spela på resultat i grunden. De föredrar offensiv, fartfylld fotboll som gärna bjuder på svängiga matchbilder. Gillar förutsättningarna här där Sirius måste gå för seger, de har ändå sin kvalitet i offensiven medan Pekings försvarsspel över hela planen finns klara förbättringsområden. Nu har visserligen Watson kommit in och bidragit till mer stabilitet, däremot så är man fortfarande väldigt offensivt lagda. Tittar man på mittfältet ifrån båda matcherna så är det mer offensiv kreativitet medan i jämförelse med Sirius har de mer tydliga roller. Tror på mycket chanser och en riktigt svängig matchbild när Sirius behöver gå för seger och kvaliteten finns verkligen för att näta...


Speltips: Båda lagen gör mål + Över 2.5 mål i matchen till 1.90 hos Betsson
This is the stats tab
This is the post tip