Malmö FF asian -1 mot Sirius.
Pengarna tillbaka på uddamålsseger, vinst om MFF vinner med 2+ mål. Förlust om Sirius tar en pinne/vinner.

Mitt i VM-bubblan ska Allsvenskan kicka igång på allvar. Sirius spelade redan i tisdags, då de föll hemma mot Gif Sundsvall med 3-1. Att Sirius förlorade var rättvist - Sundsvall var klart bättre. Trots att Sirius tog ledningen i matchen kändes det aldrig som att det var något snack. När matchen var oavgjord var Giffarna faktiskt oddsfavoriter live.

Att Uppsalagänget är jumbo efter 12 matcher är logiskt. Laget har fortfarande målvaktstränaren i mål och tänkta spelfördelaren Elias Andersson är skadad. Nyförvärvet Robert Åhman-Persson är inte spelklar förrän 22 juli.

Malmö FF var vårens stora flopp. MP fick gå och tyske Rösler kom in, liksom Christiansen. Dansken är dock inte heller spelklar ännu. Svanberg verkar på väg bort, men i övrigt ser skadeläget bra ut och Malmö har gjort ett par okej träningsmatcher. Har Drita i CL-kval på tisdag, men det borde inte påverka alltför mycket här. Om det ska roteras är det nog i matchen mot Östersund nästa helg. Bra truppläge hos skåningarna då Binaku och icke spelklare Christiansen är de enda som bommar här.

MFF var stora favoriter att ta hem Allsvenskan och deras floppvår var det nog ingen som såg. Uppehållet kom väldigt lägligt för deras del och med en ny tränare lär det bli lite nytändning. Passande motstånd i tabelljumbon Sirius, som inte känns på väg uppåt alls.

Bra chans för bortaseger här.

This is the stats tab
This is the post tip