Malmö FF asian -1 spelas mot Sirius. Finns hos bet365 .
Spelet innebär pengarna tillbaka på uddamålsseger. Förlust på spelet blir det om Sirius nyper poäng.
Full vinst om MFF vinner med två eller fler mål.
Den djärve kan ta asian -1,5 till 2.55 hos Nordicbet eller Betsson - då blir det inte pengarna tillbaka på uddamålsseger.

Jag spelar även Malmö FF att få över 4,5 hörnor i matchen. Finns till 1.80 hos Nordicbet eller Betsson .

Intressant match på konstgräset i Uppsala. Just konstgräset är väl en faktor som talar mot MFF här, i övrigt tycker jag det finns många plusfaktorer för skåningarna:
Backade Malmö i förra omgången mot Östersund. Slaktade i stort sett ÖFK och 2-0-segern var i underkant. Var då inne på att Malmös poängmässigt sett svaga inledning (1-1 mot Häcken och 3-1-förlust borta mot Sundsvall) såg sämre ut än vad prestationerna skvallrat om. Missade straff i nyckelskeden i bägge inledande matcherna och fick även klara sig utan nyckelspelaren Markus Rosenberg. Nu verkar det bli samma elva som senast:

Dahlin
Larsson, Bengtsson, Lewicki
Vindheim, Bachirou, Christiansen, Rieks
Traustasson,
Antonsson, Rosenberg

Är kort om spelare på mittbackspositionerna, men framåt är bredden enorm. Utöver de som nämns som starters finns Jo-Inge Berget, Rakip, Molins, Gall m.fl. Med tanke på poängtappen i de inledande matcherna är MFF fortsatt under en del press - måste vinna en sån här match i stort sett.

Sirius inledde med att slå Kalmar FF (2-0) och AFC (3-2). Ledde därefter länge mot AIK, men föll till slut med 2-1. Frågan är om inte insatsen mot AIK imponerade mest - var klart bättre än Gnaget i första halvlek. De inledande segrarna överskattar åtminstone inte jag:
Kalmar var väl så bra som Sirius och kunde nästan vunnit där. AFC har hajpats, men dras med skador.

Många hade Sirius på nedflyttningsplats i sina inför-tips. Laget underskattades nog en del, men för mig är det fortfarande givet att laget hamnar någonstans från plats elva och neråt. Över tid ska det här inte hålla - många nyckelspelare (RÅP, Arvidsson, Haglund, Busch-Thor, Ceesay) är åldersstigna och truppen kommer vara känslig för skador på någon/några av dessa under säsongen.
EDIT: Här saknas Robert Åhman Persson - stort avbräck enligt mig.

Sirius är ett lag som vill spela ett eget spel och hålla i bollen. MFF är som bäst när de får bra betalt för sitt intensiva presspel - det tror jag laget kommer få här. Blev totalt 9-0 till MFF i det här dubbelmötet i fjol - jag tror Sirius får svårt att räcka till även den här säsongen - ska vi säga 3-1 till MFF?

Vad gäller hörnorna, det här är Malmös antal i sina matcher hittills:
Sju mot Häcken.
Tio mot Sundsvall.
Fem mot Östersund.

Sirius släppte till sju mot Kalmar, sex mot AFC och en mot AIK.

Så vid fem av sex tillfällen har en hörnlina på 4,5 slagits. MFF spelar inte med några utpräglade klassiska "ner till hörnflaggan och slå inlägg-yttrar", men utgår från att de kommer ha ett ganska tydligt grepp om spelet och att övertaget kommer leda till att minst fem bollar kommer slinka ut till hörna. Visade mot Östersund att de fortsätter gå för det även vid ledning.

Så 1-3 på tavlan och 3-7 i hörnstatistiken?

This is the stats tab
This is the post tip