Malmö FF gästar Sirius på söndagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen.
1.80 hos bet365 .

Malmö verkar ha tuggat igång på allvar. Tre raka segrar nu. AC, IKT och Toivonen verkar ha hittat ett bra samspel. Truppen är bred nog att hantera det tajta matchandet. Samtliga fem som hoppade in mot Hammarby kan lika gärna gå in från start utan att det blir överdrivet mycket sämre. Tagit upp jakten på IFK Norrköping rejält. Gjort mål i samtliga allsvenska matcher utom en den här säsongen.

Men det är kanske framför allt offensiven som kommit igång. Defensivt ser det okej, men inte bergsäkert, ut. Har tre nollor på tio matcher hittills, vilket inte är något jättefacit. Fortfarande skador på Bengtsson och Nielsen, vilket gör att Lewicki får vikariera som mittback. Tror inte de ställer upp med sitt allra bästa lag här dock. Har bara två vilodagar efter Bajenmatchen och dessutom spelas den här matchen konstgräs. Och kommande torsdag väntar cupfinal. Nu betyder kanske inte cuptiteln supermycket, men en titel är en titel. Tror Tomasson är sugen på att lösa den, då det hade gett arbetsro inför fortsättningen.

Så visst borde Sirius få sina lägen här. Rydströms gäng har gjort det klart bra hittills och körde så sent som i förra helgen över IFK Norrköping på hemmaplan. Har en fin offensiv med Sugita, Vecchia m.fl. Återfår motorn Elias Andersson efter avstängning, vilket såklart är ett plus. Ligger bra till i ligan för "expected goals", så det är ingen slump att de gjort fjärde flest mål hittills.

Sirius defensiv har faktiskt sett bra ut den här säsongen, bättre än tidigare år. Men tror inte de är bra nog för att hålla MFF borta från att göra mål här. Så här känns BLGM som ett mycket bra spel. Ett bra Sirius hemma på konstgräset mot ett MFF med något öga på cupfinalen. Men det här Malmölaget ska inte gå mållösa många matcher med det här laget i den här serien. Till nära dubbelt betalt synar jag BLGM.

Speltips Sirius vs Malmö FF:
Båda lagen gör mål - 1.80 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip