Malmö FF gästar Sirius på lördagen.
Mitt speltips: Asian -1 på bortalaget Malmö. Spelet sitter om de vinner med 2+ mål. Push och pengarna tillbaka vid uddamålsseger. Förlust om Sirius tar poäng.

Visst bommar inte Malmö det här?
Gjorde en helt okej match mot AIK i onsdags och vann rättvist i min bok. Tog därmed lite kommando i guldstriden, trots en säsong med alltför många poängtapp. Skadeläget börjar se ljusare ut och på bänken senast satt Lewicki, Rieks, Rakip, Moisander och Berget. Drar nytta av sin breda trupp nu när matcherna duggar tätt.
JDT:
– Vi hade riktigt många spelare ute på träningen idag. Och vi laddar upp med ny energi i en match där vi ska ut och ge full gas. Vi är såklart glada över resultatet mot AIK men det får vi lägga åt sidan nu och fokusera på imorgon.

Frågetecken på Christiansen och Olsson.

Har Chelsea i veckan i CL redan på tisdag. Men borde nu prioritera Allsvenskan, vilket de visade lite att de gjorde senast när de mötte Chelsea borta.

Sirius kommer från två rätt svaga insatser där de nollats. Först överkörda av Elfsborg (3-0) och sedan rätt uddlösa hemma mot Bajen (1-0-förlust). Känslan är att Kouakou är lite svalare än tidigare. Saknar dessutom mittfältsankaret Hellborg pga avstängning + ett par andra spelare som är skadade. Har tagit 30 poäng i en rätt bra säsong och det ska mycket till för att de ska bli indragna i bottenstriden på allvar då det är ett gäng lag som måste gå om i så fall.

Blev duktigt överkörda nere i Malmö och jag tror Sirius som lag passar Malmö ganska bra. Bäckströms gäng vill trilla boll och föra spelet, passar Malmö rätt bra att jobba fram bollvinster i bra lägen att kontra på snarare än uppställda försvar.

Jag tror Malmö bara vinner här. Pengarna tillbaka på uddamålsseger känns som en bra livrem, MFF ska ha bra chans här.

Speltips: Malmö asian -1.

This is the stats tab
This is the post tip