Speltips Sirius - Mjällby

Mjällby och Sirius gör upp i allsvenska återstarten.
Mitt speltips: Mjällby vinner hörnstatistiken. 2.40 på Betsson, Nordicbet eller Betsafe i skrivande stund. Andra bolag har jämna odds på den här marknaden.

Och för mig känns det som det ska vara 50/50 på den här marknaden. Bara Djurgården snittar fler hörnor per match än Mjällby hittills. De snittar över sex hörnor per match, jämfört med Sirius som ligger under fyra i snitt. Mjällby har haft 1, 9, 11, 3, 7, 6, 7 och 5 egna hörnor i matcherna, så det är inte en enskild match som drar upp snittet jättemycket. Är också ett av lagen som snittar högst antal inlägg per match. Var tydligt att de efter förra säsongen ville ha mer av ett eget offensivt spel och bollinnehav jämfört med tidigare. Klarat de två konstgräsmatcherna de haft (Elfsborg & Bajen) på ett bra sätt med att sex resp sju hörnor och bra spelmässiga insatser, så underlaget ska inte vara något problem.

Efter förutsättningarna tycker jag Sirius gjorde en okej vår. Tappade flera nyckelspelare från i fjol inför säsongen och nu ryktas även Björnström bort. Lär ligga ungefär där de ligger nu under säsongen. Bygger vidare på grunden Rydström la i fjol och vill ha mycket boll, har högst bollinnehavssnitt i serien. Lär väl ha en hel del boll även här, men spelar inte så direkt, utan har ofta en del boll på ofarliga ytor.

Jämn match på förhand där det är svårt att förutspå 1x2. Kanske att det luktar lite kryss. För hörnmarknaden finns det alltid saker som kan hända, tar Mjällby ledningen och spelar i ledning en stor del av matchen är det osannolikt att de vinner hörnstatistiken då de lär falla hem. Men vid Siriusledning har de å andra sidan bra chans att själva ta över spelmässigt och vid oavgjort tycker jag det ska vara typ 50/50 i odds. Sirius har förlorat "hörnmatchen" i sju av åtta allsvenska matcher medan Mjällby vunnit den i hälften av sina.

Därför är 2.40 fint. Ser framför mig en match där Sirius har 55-57% boll men där Mjällby anfaller mer direkt och kommer försöka med sitt inläggsspel mot sina starka forwards. Kämpa Mjällby!

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Sirius - Mjällby
Spela på Speltips Sirius - Mjällby
Polsater - 3 Juli 2021 - 12:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mitchx - 2021-07-04 17:59

Snygg rek på hörnlaget Mjällby. :) Vaket! Det var tydligt redan innan säsongen att man skulle bli mer av ett hörnlag än tidigare säsonger och det är bara titta vidare mot hörnlir när Mjällby spelar.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  PSG - Man City
Fotboll - Champions League - City ö 12,5 skott
1.83
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
21:00  Juventus - Chelsea
Fotboll - Champions League - Över 7,5 skott på mål
1.72
21:00  Benfica - Barcelona
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
2.05
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming