Måndagen bjuder på en allsvensk match då Sirius tar emot Mjällby.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen. Spelet sitter om det blir 0,1 eller 2 mål i matchen. Förlust vid tre eller fler.

Lite av "underMjällby" mot "överSirius. Bortalaget har haft UNDER 2,5 mål i 10/15 matcher. Sirius har haft ÖVER 2,5 mål i 9/15. Sirius brukar ha lägre odds på över i sina matcher medan Mjällby brukar ha högre.
Så lite olika profiler på lagen.

Jag tror Mjällby kommer till spel ungefär så de brukar ta sig an bortamatcher. Försöker bjuda på väldigt lite, ta en del tid på sig vid offensiva fasta situationer (inklusive inkast). Inte det mest underhållande laget, men alltid svåra att möta. Tappat Rosengren och Noah Persson under sommaren, även om det inte är spelare som öser in poäng ser jag det ändå som offensiva avbräck sett till vad som kommer in i stället. Visserligen fått tillbaka Bergström efter att ha "lånat ut" honom till DIF ett halvår. Tror dock han behöver tid på sig för att hitta rätt då han knappt spelat matcher första halvan av säsongen.

13 gjorda mål på 15 matcher skrämmer inte direkt.

Sirius sprungit lite för bra offensivt?

Sirius hade fantastisk utdelning mot Degerfors senast. Ett otroligt givmilt Degen bjöd på flera mål, men ska vi vara ärliga skapade Sirius inte SÅ mycket. Tre mål på fyra skott på mål. Tror knappast Mjällby kommer bjuda på frilägen från halva plan såsom Degerfos gjorde. Tappat Kouakou och ersatt med Abou Ali från Danmark. Han fick en drömstart med mål direkt, men jag kan inte se att det är en gubbe som ska in och slakta Allsvenskan med 0,5 mål per match. Även han kommer behöva tid.

Bakåt har Sirius fått in tidigare Pekingbacken Castegren. Ingen superförsvarare, men en bra allsvensk sådan. Tycker han sett rätt så bra ut i de matcher han fått spela och det är välbehövligt med en gubbe som kan gå in och stärka Sirius försvar. För Uppsalalaget har släppt in på tok för billiga mål många gånger, det som stjält laget. Kan de bara hitta lite mer rätt där är mycket vunnet.

Mjällby är ett av de pålitliga lagen i Allsvenskan i det att man vet hur laget kommer spela. De är konsekventa. Kan se att det här blir en rätt så tajt historia mot ett Sirius vars offensiv sprungit lite väl bra senaste tiden.

Underspelet känns som en bra startposition det kommer gå att ta sig ur live om det skulle krävas.

Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip