Örebro gästar Sirius på måndagen.
Mitt speltips: X2 eller asian +0,5 på bortalaget. Spelet sitter om Örebro tar poäng.

Här tycker jag Sirius blivt väl stora favoriter. Hemmalaget ligger visserligen sju poäng före just nu, men i min bok skiljer det inte mycket mellan lagen i grunden. Örebro har varit kalla, men förtjänat någon mer poäng än de tagit. Samtidigt som Sirius haft lite medstuds. Sen tycker jag ÖSK gjorde en bra insats mot AIK senast - särskilt i första halvlek. Otroligt viktigt att de lyckades hålla ut och få med sig en poäng till slut, otrolig skillnad inför fortsättningen jämfört med om de förlorat. Besara smälte in i laget på ett bra sätt och lär bara bli bättre. Hamad fick kliva av på uppvärmningen där och är inte med i truppen här heller tyvärr. Tror framför allt Besara (hela seriens MVP i fjol för mig) kommer lyfta laget med sin klass och mentalitet. Kommer även göra medspelarna bättre.

Avstängningar på keepern Allain och Mårtensson. Inga plus naturligtvis, men ska inte påverka så mycket.

Sirius har tappat Björnström och ersatt med Widgren. Av fjolårets ryggrad (Ekdal, Sugita, Vecchia, Andersson, Björnström) finns bara japanen kvar. Här saknas dessutom avstängde Ortmark, som varit inblandad i fem av Sirius 14 gjorda mål. Dessutom dragits med ett par skador senaste tiden.

Sirius ska vara favoriter i den här matchen, men tycker de blivit för stora favoriter. Örebro kommer nog lyfta en del nu och de är vana vid konstgräs som underlag. Tror de har alla möjligheter att ta poäng här i Uppsala. Måste börja ta poäng nu för att lyfta och de komme sälja sig dyrt.

Kryss?

This is the stats tab
This is the post tip