Sirius vinner matchen till 1.80 hos Betsson

_______________________________________

Efter två bortamatcher i rad så är det nu äntligen dags för Sirius att få spela hemma igen inför publiken som senast på Studenternas fick bevittna en härlig premiär. Jobbigare är det för gästande Värnamo som fortsätter sin bortaturné eftersom deras plan inte varit tillgänglig, vilket tar mycket energi när resultaten dessutom går emot. Sirius har börjat Allsvenskan på ett bra sätt och står noterat på 6 poäng medan Värnamo med ynka en poäng, således viktigt nu att det börjar vända för gästerna.Sirius
Senaste match: Djurgården - Sirius 2-0
xG: 0.45 - 0.41 (ws)
Skott/skott på mål: 10/4 - 7/2
Possession(%): 49 - 51
Hörnor: 3 - 5
Trodde mer på Sirius här som inte kommer upp i sin nivå, har svårt att skapa chanser och Djurgården lyckades ta ner tempot i omställningarna och ta bort kantspelet som vanligtvis är starkt. Milleskog hade det tufft mot sin tidigare kollega, Samuel Dahl medan Joakim Persson och Heier inte heller hade någon vidare dag. Då får man heller inte resultatet med sig och Djurgården kunde spela av matchen.


Värnamo
Senaste match: Värnamo - Malmö FF 0-4
xG: 0.37 - 1.82 (ws)
Skott/skott på mål: 5/0 - 11/9
Possession(%): 37 - 63
Hörnor: 0 - 7
Tuffast möjliga uppgift för Värnamo som direkt börjar i uppförsbacke genom att släppa in mål efter 6 minuter. Det hela skulle bara bli en lång transportsträcka och försöka hålla nere siffrorna med en defensivare taktik. Inte denna match Värnamo ska ta poäng i, men de behöver prestera bättre.


Truppläge Sirius:
Mittbacken och stabiliteten själv, Tobias Carlsson, är osäker till spel efter huvudskada.


Truppläge Värnamo:
Samuel Kotto avstängd.
Frank Adjei osäker till spel.
Har utöver det skador på Grozdanic och Rasheed.

Sirius bara fortsätter att ösa!

Medan Värnamo fortsätter hitta sin identitet i år så ligger Sirius betydligt längre fram i sitt spel. Mattiasson har en trupp som känns harmonisk både på och utanför planen. Hungriga spelare och ett spelsätt som kommer vara riktigt poängingivande. Har ett par spelare som verkligen är på uppgång medan gästande Värnamo har sviktande form på flera spelare och förmodligen några som redan peakat och nu börjar gå nedåt i kvalitet. Tycker inte att laget känns alls lika spännande ut som tidigare, sedan om det har med det mentala i form av att ha fått mycket emot sig på sistone eller om det enbart har med kvaliteten på planen att göra. Hur som helst så behöver sådana som Engvall och Zeljkovic komma igång samtidigt som man behöver få ordning på det centrala där motståndarna hittills kunnat styra matcherna på deras vis. Sirius har även sparkapital i ett par spelare som inte direkt fått ut sin kvalitet som man vanligtvis har, exempelvis Heier. Är inne på att Sirius visar sig för starka på hemmaplan och tar en stabil trea här.
Speltips: Sirius vinner matchen till 1.80 hos Betsson
This is the stats tab
This is the post tip