Ängeby hade "tio lägen i andra halvlek" men lyckades inte göra mer än ett mål mot Konyaspor - som till slut kvitterade. Nåja, vi satt ändå på draw no bet. Ny bonnfotbollsmatch, den här gången ett Västeråsderby.

Som sportchef i Karlbergs BK i samma serie får jag nog säga att jag har hygglig koll på dessa två lagen. Skiljebo har tappat en del namnkunnigt, men har samtidigt fått in spelare som vill något med sin fotbollskarriär. Det behöver i mina ögon inte alls vara en försämring! I den första omgången gick man och slog Håbo FF borta med 2-0. Vi själva åkte på 1-4 hemma mot Skiljebo på försäsongen så jag vet att här finns det kvalitet. Man slutade strax under toppstriden förra året och i år tror jag att de kan vara med och slåss om topp 2 faktiskt. Bra start som sagt och nu är det derby mot otroligt svajiga Syrianska Kerburan.

Gästerna torskade med 0-4 i hemmapremiären mot nykomlingen (!) IFK Lidingö. Det är inte många man känner igen i Syrianskas trupp och hela försäsongen har varit bedrövlig rent resultatmässigt. Jag tror att Syrianska (som torskade de typ nio sista matcherna förra säsongen...) kan ryka i år. Läser vi på Syrianskas hemsida står det dessutom att laget åkt på massor av sjukdomar under veckan, så frågan är vilka som kommer till spel och i vilket slag dom är i?

2-0 till Skiljebo i motsvarande möte i fjol.

SPELTIPS
Lirar Skiljebo -1,5 till 2,05 hos Betsson (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip