Speltips: Under 2,5 mål i matchen till 1.85 hos bet365 .

Skottland tar emot England hemma på Hampden Park i Glasgow. Skottland kommer till den här matchen med en form inte många såg komma. Fem av fem vinster hittills i EM-kvalet och gruppetta i sin kvalgrupp.

England kommer från ett något tafatt kryss senast mot Ukraina på bortaplan. Spelmässigt bättre, men inte mycket chanser att ta från det. Gareth Southgate har, trots kritik från många över sina uttagningar, fått ut väldigt mycket ur det här landslaget. Trots att man kanske har flest alternativ av alla offensivt tror jag att ett formstarktSkottland kommer ge Harry Kane och co problem.

Detta må vara en träningsmatch, men matcher mellan Skottland och England betyder av naturliga skäl något oavsett. Så någon match av “träningsmatch-anda” kan vi nog inte vänta oss.

Försvarsstarka Skottland

Jag tror ett Skottland, fyllt med självförtroende, kommer göra det tufft för England. Skottland har hållit nollan i fyra av de fem senaste matcherna. Ett insläppt mål mot Norge är facit på dessa matcher. Visst har man inte mött lag av Englands kaliber i varje match, men 2-0 mot Spanien är facit nog för att stärka argumentet.

England har definitivt nycklarna för att slå Skottland och är ett av världens bästa landslag för stunden, men det får man nästan säga att Skottland är också, och det först och främst via sitt starka försvar. Jag ser faktiskt framför mig en ganska låst match. England som styr spelet, men som har svårt att skapa chanser. Skottland har varit ruskigt starka den senaste tiden och ett lag med självförtroende ska aldrig underskattas.

Jag tror att ett försvarsstarkt Skottland gör det tufft för England, och jag tror definitivt inte på någon målfest i Glasgow. Mitt spel blir därför under 2,5 mål i matchen till 1.85 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip