Sandviken levererade stort och tog ett jättekliv mot division 1-spel efter 7-1 mot Söderhamn. -1,5 satt säkert med andra ord. Hoppas på Skottland i kväll.

Första omgången
Malta - Skottland 1-5
Litauen - Slovenien 2-2

Skottland toppar grupp F före England efter en spelad omgång. Detta efter att ha slaktat Malta med 5-1 på bortaplan. Gordan Strachan har en del goa spelare i truppen att hålla koll på. Fletcher, Snodgrass, Ritchie och Martin på topp är några namn vi känner igen från spel på de brittiska öarna. Mot Malta pytsade Snodgrass X3 och Martin och Fletcher gjorde varsitt. Nu möter man ett Litauen som visserligen fick 2-2 hemma mot Slovenien, men som jag håller som ett klart sämre lag. Dessutom klar fördel att matchen spelas hemma inför ett kokande Hampden Park i Glasgow. Lagen möttes faktiskt i EM-kvalet 2011 då vann Skottland med 1-0 hemma. Annars har skottarna just en förmåga att vinna och hålla nollan mot lite sämre lag. I kvalet till EM 2016 hamnade man i en tuff grupp, men vann i alla fall med 1-0 både mot Georgien och Irland. Målrika matcher mot bra lag som Tyskland och Polen, men det är inte så konstigt med tanke på deras offensiva kvaliteter.

Tror att Skottland löser detta. Litauen har inte vunnit någon av sina 11 senaste bortamatcher, de har inte gjort mål i 9/11 av dessa. I de fem senaste mötena mellan lagen har Skottland fyra segrar och en oavgjord, där de endast släppt in två mål bakåt. På frånvarosidan saknas Alan Hutton på högerbacken och anfallaren Leigh Griffiths, men framåt finns gott om alternativ med Chris Martin, Steven Fletcher och Steven Naismith att välja bland.

SPELTIPS
Lirar Skottland att vinna och hålla nollan till 1,88 hos Betsson (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip