Ungern och Skottland drabbar samman på söndagskvällen. 
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.

Sista gruppspelsomgången inleds härmed. Inför den kan vi konstatera: 
Ungern står på noll poäng och 1-5 i målskillnad. 
Skottland står på en poäng och 2-6 i målskillnad. 

Bägge lagen behöver därmed rikta in sig på att ta tredjeplatsen för att avancera till slutspel. Således behöver båda lagen vinna, även om Skottland har minichans på att gå vidare med två poäng. Men för att maximera sina chanser behövs vinst, gärna med så många mål som möjligt. Finns inget att spara på alls - bara att gå all in för att ta en seger och hoppas att det räcker hela vägen till slutspel. Eftersom det är första gruppen att spela klart gruppspelet kommer de inte ha andra resultat att spela på. 

Bägge lagen nätar?

Skottland inledde sitt EM med att få rejäl pisk av Tyskland. Även om de höjde sig mot Schweiz och fick med sig 1-1 är det ett lag jag inte håller särskilt högt, särskilt inte defensivt. Dras dessutom med en del skador där, senast fick Tierney kasta in handduken. Svårt att se det här laget hålla nollan mot något lag av hyfsad klass. Offensivt är Skottland relativt tunga med sitt direkta spel. Kanske inget skönspel, men kan skapa situationer med sina fasta situationer och sin tyngd. 

Ställs mot ett Ungern som förlorade mot ett solitt Schweiz i premiären med 3-1. Stod sedan upp bra mot Tyskland och kunde med lite tur ha fått med sig något därifrån. Borde gjort mål i den matchen åtminstone. Tycker de har en helt okej offensiv och bör kunna såra skottarna. 

Även i en "normal" gruppspelsmatch tycker jag det hade funnits bra chans för tre eller fler mål. Nu är det en matchup som gör att något av lagen förmodligen alltid kommer behöva gå all in för att hitta ett mål eller vända matchen. Därför gillar jag överspelet här.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen

This is the stats tab
This is the post tip