Två lag som stått och stampat på samma ställe under inledningen av Superettan. Men senast blev det en riktig islossning för Örebro när AFC besegrades. Medan Skövde också tog ett litet steg framåt när man höll jämnt mot Brage. Det har varit väldigt upp och ner med försvarsspelet hos båda lagen men nu höll båda nollan senast och kan bygga vidare på det.

Skövde spelade mot Brage i en väldigt defensiv tillställning. Tror knappt det skapades någon chans utav värde på 90 minuter men samtidigt viktigt att för första gången på denna säsong hålla nollan. Det är inte speciellt mycket att rapportera utifrån matchen. Nu väntar ett Örebro på gräset och trepoängaren måste börja komma nu om man inte ska halka för långt efter när de andra lagen i botten trummar igång.

Örebro hittade tillbaka senast när AFC besegrades på de 10 första minuterna i matchen. Det stod 3-0 på resultattavlan där det inte var många som förstod vad det egentligen var som hände. Kul i alla fall att Milleskog fick göra två mål och komma igång med målskyttet som varit Örebros problem. Defensiven fick även hålla den tredje nollan för säsongen och kanske har man nu hittat stabiliteten.

Tror inte på något vidare skönspel här heller

Skövde AIK tror jag även här kommer ställa upp med ett mer samlat försvar och med ett lägre försvarsspel medan ÖSK med sina löpstarka spelare behöver större ytor. Tror vi får se en försiktig matchbild i en betydelsefull match där lagen tar ut varandra. Jag litar inte ännu på Örebro utan tror att de har mer att jobba på i offensiven för att det ska lossna ordentligt. Mot Skövde tror jag det kommer behövas en tydligare boxspelare som kan slå ut Skövdes samlade försvar. Medan Skövde inte heller har direkt något offensivt hot för att såra Örebro. Tycker underspelet duger här till 1.75 hos Betsson.
This is the stats tab
This is the post tip