Skövde AIK tar emot Västerås på hemmagräs under söndagen och här tror undertecknad att vi bjuds på en målrik match, så över 2,5 mål i matchen är mitt speltips och detta till 1.75 hos Bethard .

Skövde AIK är nykomlingar i Superettan inför denna säsong och detta är första gången någonsin laget huserar i denna serie. Hittills har de sannerligen inte gjort bort sig, utan snarare tvärtom. SAIK som tränas av Tobias "Tobbe" Linderoth är tabellfemma med 18 poäng på kontot och just nu är det bara en ynka poäng upp till tabelltrean Öster och tre till tvåan IK Brage. Skövdes målskillnad? Den landar på 15-12, så de kan göra mål, vilket är extra viktigt för en nykomling!

Västerås? De hittar vi något längre ner i tabellen. Med tio matcher spelade har bortalaget för dagen spelat in tio poäng, vilket alltså blir ett snitt på en pinne per match. VSK har 13-21 i målskillnad så här är det defensiven som inte riktigt håller den klass man kanske hoppas på. Tränare för Västerås-laget är Sportbladets Kalle Karlsson. Karlsson lär vilja ta full pott mot Skövde då han och hans lag siktar uppåt, men det gör även Skövde så min idé är att denna match har många mål i sig.

Det är två lag som jagar full pott och detta i cirka 30 graders värme under söndagen då tävlingsmatcherna tar fart igen.
Hur pallar lagen trycket i värmen? Det ska bli intressant att se.

SPELTIPS
Över 2,5 mål till 1.75 hos Bethard .

2-1, 2-2?

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip