På Stadion Miejski i Wroclaw spelas returmötet mellan Slask Wroclaw från Polen och Paide från Estland. Slask Wroclaw har med sig en 2 - 1 seger från bortamötet. Själva segern kom väldigt sent i en jämn match. Marknaden har Slask Wroclaw som megafavoriter till att vinna även detta möte, men så pass enkelt behöver det inte bli. Gästerna är starka framåt och står för en offensiv fotboll, både i hemlandet och ute i Europa. Att de dessutom måste jaga mål talar mycket för att vi får se båda lagen näta.

Tränaren Jacek Magiera tog över Slask Wroclaw i mars månad och avslutade den polska ligan Ekstraklasa med laget på en 4:e plats i tabellen. Målskillnaden skrevs till 36:32 efter 30 omgångar. Med Jacek Magiera blev det tre vinster, fyra kryss och en förlust. Det finns gott och starka spelare i offensiven, vilket också gick att se i den första matchen mot Paide, där anfallaren Fabian Piasecki och försvararen Mark Tamas nätade. Men försvaret är fortsatt svagt med en trebackslinje som läcker in mål.

Detsamma gäller Paide, som tränas under Vjatseslav Zahovaiko. Innan det första Europa Conference League mötet hemma mot Slask Wroclaw spelade Paide 3 - 3 i den inhemska ligan, Meistriliiga, mot topplaget Flora, som ligger precis ovanför dem i tabellen. Paide ligger på en tredje plats efter 16 omgångar, där de har nätat 29 gånger totalt. Formen är fin också med tre raka segrar innan kryssmatchen mot Flora. Paide pressade Slask Wroclaw hårt senast och fick med sig ett mål i form av ett självmål.

I returen behöver Paide jaga ännu mer, i syfte att vända 1 - 2 underläget. Det kommer att bli tufft då Slask Wroclaw är det bättre laget. Paide har dock nätat i de fem senaste matcher och har hittat en bra målform. Slask Wroclaw är också heta framåt.

Därmed lägger jag ett spel på att båda lagen, Slask Wroclaw och Paide, hittar nätmaskorna i returmötet, till dubbla pengar.

Speltips Slask Wroclaw - Paide:
Båda lag gör mål. Odds 2.00 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Slask Wroclaw:
Michal Szromnik, Mark Tamas, Wojciech Golla, Szymon Lewkot, Dino Štiglec, Mateusz Praszelik, Krzysztof Maczynski, Patryk Janasik, Robert Pich, Waldemar Sobota & Sebastian Bergier.

Preliminär startelva - Paide:
Mihkel Aksalu, Hindrek Ojamaa, Ishaku Konda, Ragnar Klavan, Joseph Saliste, Karl Mööl, Abdul Razak Yusif, Andre Frolov, Edgar Tur, Henri Anier & Siim Luts.
---

This is the stats tab
This is the post tip