bet365 livestreamar matchen.

I den första av två semifinaler spelar Slavia Mozyr mot BATE Borisov, där Slavia Mozyr får inleda hemma på Stadyen Junatsva. Gästerna är favoriter till cirka dubbla pengar, men BATE Borisov har haft sina bekymmer både i cupen och i inledningen av denna säsong. Vägen till kvartsfinalerna har varit enkel för de båda lagen, som till vardags spelar i toppdivisionen. Därefter har de båda lagen varit extremt lyckosamma i sitt offensiva spel och nätat i massor och bör också göra så när de ställs mot varandra.

Slavia Mozyr har öst in mål i cupen. I kvartsfinalen besegrades Dnyapro med samma siffror, 3 - 0, både på hemma och på bortaplan. I ligan har det också gått bra för Slavia Mozyr, som hittills har tagit två segrar och förlorat en match. Förlusten kom i öppningsmatchen mot Slutsk borta med 1 - 3. Sedan dess har det blivit segrar över just BATE Borisov med 2 - 1 och senast blev det samma siffror, 2 - 1 seger, mot Brest borta. Därmed har Slavia Mozyr både gjort mål och släppt in mål i samtliga ligamatcher.

Även om BATE Borisov är det bättre laget så har inledning på säsongen varit tung. Efter två förluster mot Energetik-BGU och Slavia Mozyr borta tog BATE Borisov sin första seger genom att besegra Rukh Brest med 1 - 0 hemma. All heder ändå till BATE Borisov som ändå under tiden har stått för en attraktiv fotboll och fortsatt gå till attack. Det har resulterat i att de har gjort mål i samtliga ligamatcher. Det har de även gjort i cupen. I kvartsfinalen besegrades Dinamo Minsk 2 - 1 borta och 3 - 1 hemma.

Då båda lagen är grymma på att producera mål, både i cupen och ligan, samt att båda lagen har släppt in en massa mål i ligan inledningsvis talar det mesta för att så blir även fallet när de möts i cupen. Lagen har redan mötts i ligan nyligen, där Slavia Mozyr vann som nämnt med 2 - 1 över BATE Borisov. Det blir svårt att upprepa det resultatet för hemmalagen, men inte så svårt att göra åtminstone ett mål i matchen. Det ska även gästerna fortsätta att klara av. Så chansen är stor att båda lagen gör mål i matchen.

Speltips Slavia Mozyr - BATE Borisov:
Båda lagen gör mål - odds 1.80 hos bet365 & Bethard .

---
Preliminär startelva Slavia Mozyr:
Mikhail Baranovskiy, Egor Potapov, Yuri Pantya, Francis Narh, Aleksandr Kotlyarov, Vladislav Zhuk, Andrei Chukhlei, Nikita Melnikov, Igor Tymonyuk, Aleksandr Raevsky & Gleb Shevchenko.

Preliminär startelva BATE Borisov:
Anton Chichkan, Aleksandar Filipovic, Stanislav Dragun, Anton Saroka, Boris Kopitovic, Willum Thor Willumsson, Egor Filipenko, Zakhar Volkov, Dmitri Baga, Nemanja Milic & Pavel Nekhajchik.
---

This is the stats tab
This is the post tip