bet365 livestreamar matchen.

På Yunost Stadium tar Slavia Mozyr emot Rukh Brest i en match där hemmalaget ska vara givna favoriter till seger, enligt mig. Marknaden erbjuder dock en bit över dubbla pengar, vilket ger ett bra värde med tanke på vilken skillnad det är mellan lagen. Slavia Mozyr tippas hamna på den övre halvan av tabellen, med tanke på vilken spelartrupp de har, medan Rukh Brest tippas komma bland de tre sista lagen när vitryska Premier League är över. Värderingen är något som jag är helt enig om också.

Efter tre omgångar har det börjat bra för Slavia Mozyr. Det blev torsk i den första matchen borta mot Slutsk med 1 - 3. Sedan dess har det blivit två raka segrar mot BATE Borisov hemma med 2 - 1 och mot Dynamo Brest borta senast med samma siffror. Formen är fin hos Slavia Mozyr, som har nätat i sina samtliga matcher och bör göra så även mot Rukh Brest. Förvisso har Slavia Mozyr också släppt in mål i sina samtliga matcher, men chansen är stor att de lyckas hålla tätt bakåt mot ett uddlöst motstånd.

Gästerna Rukh Brest har inte lyckats göra något mål i sina två senaste matcher. Det började bra för Rukh Brest med en 1 - 0 seger borta mot Dinamo Minsk, men det var i premiären då många sämre lag brukar klara av att skrälla. Sedan dess har det blivit två raka 0 - 1 förluster mot Energetik-BGU hemma och BATE Borisov borta. Det är starkt av Rukh Brest att endast ha släppt in två mål totalt på dessa tre matcher, men svagt så klart att inte klara av att göra fler än ett mål på tre matcher totalt.

För mål kommer Rukh Brest att släppa in borta mot Slavia Mozyr, som är formsvacka med fyra mål på två matcher. Med den svaga målformen som Rukh Brest har visat upp i sina två senaste matcher blir det svårt att utmana Slavia Mozyr om några poäng alls. Slavia Mozyr är en liten favorit till att vinna matchen, men i mitt tycke ska de vara givna favoriter till att ta tre poäng.

Speltips Slavia Mozyr - Rukh Brest:
1 - odds 2.15 hos bet365 .

---
Preliminär startelva Slavia Mozyr:
Mikhail Baranovskiy, Egor Potapov, Yuri Pantya, Francis Narh, Aleksandr Kotlyarov, Vladislav Zhuk, Andrei Chukhlei, Nikita Melnikov, Igor Tymonyuk, Aleksandr Raevsky & Gleb Shevchenko.

Preliminär startelva Rukh Brest:
Aleksandr Nechaev, William, Chidi Osuchukwu, Oleksandr Migunov, Vladislav Vasiljev, Denis Grechikho, Artem Kontsevoy, Vitali Gajduchik, Artem Petrenko, Oleksiy Kovtun & Ilya Kolpachuk.
---

This is the stats tab
This is the post tip