På Yunost Stadium spelas ett helt öppet möte då Slavia Mozyr tar emot Zhodino i vitryska Premier League. Efter sju spelade omgångar parkerar Slavia Mozyr på en sjunde plats i tabellen medan Zhodino har överraskat och klättrat till en andra plats. Båda lagen är vanligtvis starka i sina defensiv, även om båda lagen har varit involverade i extremt målrika matcher i den senaste omgången. Detta är dock något som sker ibland, men nästan aldrig upprepas när det kommer till Slavia Mozyr och Zhodino.

För några omgångar sedan spelade Slavia Mozyr hemma mot Rukh Brest. Det blev en stängd match som slutade mållöst. Det var typiskt defensivt spel från Slavia Mozyr, där de lyckades försvara sig väl. Sedan dess har det varit tre raka matcher med minst tre mål totalt, per match, där Slavia Mozyr både har gjort mål och släppt in mål. Det är ovanligt för dem och något som kommer att upphöra. Jag är övertygad om att det blir svårt för Slavia Mozyr att redan i nästa match fortsätta med den bedriften.

Mot Zhodino kommer Slavia Mozyr att spela mer försiktigt eftersom gästerna är så kontringstarka. Det gäller helt enket att inte bjuda på några misstag. För det gjorde FC Minsk senast och blev straffade med hela 5 - 2. Inför denna match hade Zhodino spelat sex matcher där de hade gjort fyra mål framåt och endast släppt in två mål bakåt. Överkörningen av FC Minsk beror enbart sättet som de själva spelade på och lite tillfälligheter - annars är Zhodino ett målsnålt lag, både framåt och bakåt.

Då detta möte mellan Slavia Mozyr och Zhodino dessutom är ett jämnt sådant blir detta svårt för båda lagen. Jag räknar inte med att deras målrika trend fortsätter utan mer att detta blir en tillknäppt tillställning. Inget av lagen vill bjuda på något utan mest stå rätt i sina positioner, vilket båda laget kännetecknas av. Så att det ska smälla från båda sidorna har jag svårt att se. Därmed finner jag en stor sannolikhet i att något av lagen misslyckas med att göra mål och spelar på att båda lagen inte nätar i matchen.

Speltips Slavia Mozyr - Zhodino:
Båda lagen gör inte mål - odds 1.90 hos Unibet , Casumo & LeoVegas .

Unibet & bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva Slavia Mozyr:
Mikhail Baranovskiy, Egor Potapov, Yuri Pantya, Francis Narh, Aleksandr Kotlyarov, Igor Kostrov, Yuri Nedashkovskiy, Nikita Melnikov, Denis Kovalevski, Igor Tymonyuk och Aleksandr Raevsky.

Preliminär startelva Zhodino:
Vladimir Bushma, Vitali Ustinov, Kirill Premudrov, Gabriel Ramos, Andrei Khachaturyan, Maksim Bordachev, Valeri Gorbachik, Nikita Kaplenko, Nikita Stepanov, Dimitri Yashin och Dmitri Antilevski.
---

This is the stats tab
This is the post tip