Cirka 20 000 åskådare ska få se sitt Slavia Prag ta emot Barcelona på Sinobo Stadium, i en Champions League match där gästerna är förhandstippare favoriter. Marknaden anser att Barcelona ska klara av att vinna mötet minst två gånger på tre försök. Enligt mig ska de vinna mötet betydligt oftare än så, med tanke på att Barcelona får spelare tillbaka från avstängning och tillbaka från skador samt att katalanerna har hittat en toppform, på samtliga positioner i truppen, och ska vinna detta stort.

All ära åt Slavia Prag som totalt dominerar den inhemska tjeckiska förstaligan. Där har de elva segrar och två kryss och inga förluster på tretton spelade matcher. Bra. Men i Europa har det givetvis inte gått alls lika bra. Det började grymt borta mot Inter, där Slavia Prag tog poäng genom att spela 1 - 1. Sedan fick Slavia Prag spela hemma mot Dortmund och då blev det förlust med 0 - 2. Mindre bra. Slavia Prag anföll mycket men hade svårt att komma till avslut och klarade inte av att hålla Dortmund undan.

Kan Dortmund slå Slavia Prag med handikapp siffror så kan Barcelona också det.

Den bästa nyheten är att Barcelona får tillbaka mittbacksgeneralen Gerard Pique. Han var avstängd senast i ligamatchen borta mot Eibar, som Barcelona komfortabelt vann med 3 - 0. Dessutom är Jordi Alba tillbaka på vänsterkanten och Samuel Umtiti i mittförsvaret. Dock väljer nog tränaren Valverde ändå Clement Lenglet bredvid Gerard Pique. Den enda skadan i Barcelonas trupp är på Sergi Roberto, som skadade knät senast, men där är högerbacken Nelson Semedo mer än en fullgod ersättare.

Bäst av allt för Barcelonas del är att topptrion - Griezmann, Suarez och Messi - samtliga gjorde ett varsitt mål senast i La Liga. Formen är grym hos samtliga Barcelona spelare och då är chansen stor till att denna match också rinner iväg. För det är ett måste för Barcelona att både vinna och göra en massa mål. Barcelona vill inte släppa in Dortmund och Inter i kampen om första platsen, utan det är full fokus på att vinna gruppen och gå långt i Champions League denna säsong. Det är prio ett för Barcelona.

Slavia Prag har ett avbräck på mittbacken David Hovorka, som inte kommer till start på grund av en skada.

I mitt tycke har Barcelona minst en 50% chans att vinna detta möte med handikapp siffrorna, med tanke på att de är inne i en grym form, utan avstängningar och skador på några viktiga spelare. Barcelona kommer med två stora segrar med 4 - 0 hemma mot Sevilla och 3 - 0 borta mot Eibar, så Slavia Prag ska inte klara av att ställa till några stora problem. Därmed finner jag ett värde allt över dubbla pengar och lägger ett spel till 2.26 i odds på att Barcelona vinner med -1,5 mål i handikapp.

Själva oddset finnes hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

---
Bekräftad startelva Slavia Prag:
Ondrej Kolar, Vladimir Coufal, David Hovorka, Ondrej Kudela, Jan Boril, Tomas Soucek, Petr Sevcik, Lukas Masopust, Nicolae Stanciu, Peter Olayinka & Jaroslav Zeleny.

Bekräftad startelva Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Jordi Alba, Clement Lenglet, Gerard Pique, Nelson Semedo, Arthur Melo, Sergio Busquets, Frenkie De Jong, Antoine Griezmann, Luis Suarez & Lionel Messi.
---

This is the stats tab
This is the post tip