Det är ett underläge, i returen i kvalet till UEFA Europa Conference League, för walesiska Bala Town när de gästar irländska Sligo Rovers på The Showgrounds Sligo. Det första mötet blev en öppen tillställning som Sligo Rovers vann med siffrorna 2 - 1. Bala Town måste därmed gå för en seger i returen - men riskerar också på att åka på en storförlust mot ett mer samspelat lag.

Tränaren Colin Caton har en fin trupp i Bala Town. De avslutade förra säsongen nästintill perfekt - med bara en förlust på de nio senaste omgångar. Något större erfarenhet finns inte i dessa sammanhang, vilket märktes även mot Sligo Rovers. Det blev en bra start då mittbacken Lassana Mendes gav Bala Town ledningen. Dock kom en kvittering efter en halvtimme genom Aidan Keena. I början av andra halvleken nätade Max Mata ett mål som skulle visa sig vara segermålet. I slutändan var segern välförtjänt.

Tränaren Liam Buckley har också ett fint lag i Sligo Rovers. De avslutade förra säsongen på en tredje plats i Premier Division. Denna säsong har inte varit lika framgångsrik. Dock är de utan förlust i de fem senaste omgångar i ligaspelet. I det första mötet mot Bala Town drog mittbacken Nando Pijnaker på sig ett rött kort och är därför avstängd i returen. Dock finns det ersättare.

Att Sligo Rovers är i bättre form fysiskt talar för att de tar sig vidare, utan friktion. Därmed blir det ett spel på att Sligo Rovers vinner matchen med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med just ett mål. Förlust vid en Bala Town seger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en Sligo Rovers seger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Sligo Rovers - Bala Town:
1 asian -1. Odds 1.75 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Sligo Rovers:
Edward McGinty, Colm Horgan, Lewis Banks, Shane Blaney, Patrick Kirk, Adam McDonnell, Niall Morahan, Max Mata, Karl O'Sullivan, Aidan Keena & William Fitzgerald.

Preliminär startelva - Bala Town:
Alex Ramsay, Chris Venables, Lassana Mendes, Nathan Peate, Calum Woods, Paul Rutherford, Antony Kay, Kieran Smith, Oliver Shannon, Ross White & David Edwards.
---

This is the stats tab
This is the post tip