På City Arena Trnava tar Slovakien emot Wales, i det som marknaden anser vara nästan ett helt öppet möte, som inte ska innehålla många mål. Slovakien får bära favoritskapet lite grann eftersom de har hemmaplans fördel, men i övrigt spelar dessa två lag i den jämnaste gruppen poängmässigt i EM kvalet. Båda lagen kommer till matchen från respektive möten där de har varit stabila i försvaret. Då detta möte gäller så mycket blir det en stängd match och jag tvivlar på att vi får se mål från båda håll.

Med tre omgångar kvar är läget som följer. I topp av grupp E hittar vi Kroatien en poäng före Slovakien och Ungern. Gästerna Wales har en match mindre spelad än dessa tre länder och har tre poäng upp till andraplatsen. Det är så jämnt som det kan bli. Detta leder oss till att varje poäng i gruppen är av största möjliga, för både Slovakien och Wales. Lagen har redan mötts på Cardiff City Stadium i Wales, där en försvarsmiss ledde till det enda målet och Wales vann matchen med 1 - 0.

En seger för vilket av lagen som helst ger dem ett fantastiskt utgångsläge, men det är lika illa vid en förlust för båda lagen som tappar enorm mark i gruppen. Ettan Kroatien har inte sett helt stabila ut. Både Slovakien och Wales har ett varsitt avbräck i försvaret. Denis Vavro i Slovakien är avstängd medan Chris Mepham i Wales har lämnat återbud på grund av skada. Det finns bra och fullgoda ersättare för båda spelarna, så varken Pavel Hapal i Slovakien eller Ryan Giggs i Wales är oroliga.

Slovakien gjorde en stark insats borta mot Ungern, i synnerhet i försvaret, och reste därifrån med samtliga tre poäng efter en välförtjänt 2 - 1 vinst. Wales kommer från en vänskapsmatch mot Vitryssland, som Wales vann komfortabelt med 1 - 0. Här gäller det att inte bjuda på något. Vid ett mål kommer båda lagen att göra allt för att försvara ledningen och ta samtliga tre poäng. I och med att detta blir en stängd match finns det ett fint värde i oddset 1,85 på att båda lagen inte gör mål i matchen.

Själva oddset finnes hos 888sport , LeoVegas & Unibet .

---
Bekräftad startelva Slovakien:
Martin Dubravka, Norbert Gyomber, David Hancko, Peter Pekarik, Milan Skriniar, Stanislav Lobotka, Juraj Kucka, Marek Hamsik, Albert Rusnak, Robert Mak & Robert Bozenik.

Bekräftad startelva Wales:
Wayne Hennessey, Tom Lockyer, Ben Davies, Joe Rodon, Connor Roberts, Joe Allen, Ethan Ampadu, Jonathan Williams, Daniel James, Kieffer Moore & Gareth Bale.
---

This is the stats tab
This is the post tip