Speltips Slovakien - Wales

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-10-10 20:45
Land: Internationellt
Liga: EM kval
Odds: 1.85
Tips: BLGM Nej
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
På City Arena Trnava tar Slovakien emot Wales, i det som marknaden anser vara nästan ett helt öppet möte, som inte ska innehålla många mål. Slovakien får bära favoritskapet lite grann eftersom de har hemmaplans fördel, men i övrigt spelar dessa två lag i den jämnaste gruppen poängmässigt i EM kvalet. Båda lagen kommer till matchen från respektive möten där de har varit stabila i försvaret. Då detta möte gäller så mycket blir det en stängd match och jag tvivlar på att vi får se mål från båda håll.

Med tre omgångar kvar är läget som följer. I topp av grupp E hittar vi Kroatien en poäng före Slovakien och Ungern. Gästerna Wales har en match mindre spelad än dessa tre länder och har tre poäng upp till andraplatsen. Det är så jämnt som det kan bli. Detta leder oss till att varje poäng i gruppen är av största möjliga, för både Slovakien och Wales. Lagen har redan mötts på Cardiff City Stadium i Wales, där en försvarsmiss ledde till det enda målet och Wales vann matchen med 1 - 0.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

En seger för vilket av lagen som helst ger dem ett fantastiskt utgångsläge, men det är lika illa vid en förlust för båda lagen som tappar enorm mark i gruppen. Ettan Kroatien har inte sett helt stabila ut. Både Slovakien och Wales har ett varsitt avbräck i försvaret. Denis Vavro i Slovakien är avstängd medan Chris Mepham i Wales har lämnat återbud på grund av skada. Det finns bra och fullgoda ersättare för båda spelarna, så varken Pavel Hapal i Slovakien eller Ryan Giggs i Wales är oroliga.

Slovakien gjorde en stark insats borta mot Ungern, i synnerhet i försvaret, och reste därifrån med samtliga tre poäng efter en välförtjänt 2 - 1 vinst. Wales kommer från en vänskapsmatch mot Vitryssland, som Wales vann komfortabelt med 1 - 0. Här gäller det att inte bjuda på något. Vid ett mål kommer båda lagen att göra allt för att försvara ledningen och ta samtliga tre poäng. I och med att detta blir en stängd match finns det ett fint värde i oddset 1,85 på att båda lagen inte gör mål i matchen.

Själva oddset finnes hos 888sport, LeoVegas & Unibet.

---
Bekräftad startelva Slovakien:
Martin Dubravka, Norbert Gyomber, David Hancko, Peter Pekarik, Milan Skriniar, Stanislav Lobotka, Juraj Kucka, Marek Hamsik, Albert Rusnak, Robert Mak & Robert Bozenik.

Bekräftad startelva Wales:
Wayne Hennessey, Tom Lockyer, Ben Davies, Joe Rodon, Connor Roberts, Joe Allen, Ethan Ampadu, Jonathan Williams, Daniel James, Kieffer Moore & Gareth Bale.
---

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Nordicbet | Casumo | Betsafe | 888sport | Betfair
  Slovakien - Wales
Spela på Speltips Slovakien - Wales
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
rad - 9 Oktober 2019 - 16:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips Odds
22:15  Famalicao - Porto
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.95
  Rekatochklart Speltips Odds
22:15  Guimaraes - Sporting
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.80
18:30  Bochum - St. Pauli
Fotboll - 2. Bundesliga - Under 2,5 mål
2.00
20:30  Freiburg - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 2
1.85
15:30  Leipzig - Paderborn
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -2.5
2.11
18:30  Borussia Dortmund - Hertha
Fotboll - Bundesliga - 1 (asian -1,5)
1.98
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Torsdag 4/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 960 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 960 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 200 kr - TravTipster
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 200 kr - DrTrav

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Bloggar

Livestreaming