Intressant match mellan Slovenien och Danmark. Här är mitt speltips!

EM-KVAL GRUPP H
1. Denmark 3 2 0 1 6:4 6
4. Slovenia 3 2 0 1 4:3 6

Senaste matcher

Kazakhstan - Slovenien 1-2
Slovenien - San Marino 2-0
Finland - Slovenien 2-0

Belec - Kamicnik, Brekalo, Bijol, Balkovec - Stojanovic, Zajc, Cerin, Lovric - Sprorar, Sesko

Danmark - Finland 3-1
Kazakhstan - Danmark 3-2
Danmark - Nordirland 1-0

Schmeichel - Andersen, Kjaer, Christensen, Maehle - Hojbjerg, Eriksen - Skov Olsen, Wind, Braitwaite - Hojlund

Spelvärde på Slovenien ikväll

Stadion Stožice i Ljubljana är nästa anhalt för danskarna som kommer från en skön 1-0-seger hemma mot Nordirland. Slovenien fick i stället smaka på finskt sisu när man torskade med 2-0 i Helsingfors. Dock ska sägas att Slovenien kom dit som ett mycket formstarkt lag med fyra raka segrar och åtta utan förlust. Så vi måste ändå ha det i beaktning här. Det som är negativt i övrigt för hemmalaget är att keepern Jan Oblak (Atl Madrid) saknas liksom mittfältaren Jasmin Kurtic. En spelare som Danmark måste se upp med är Salzburgs supertalang Benjamin Sesko.
Danmark var uppenbart ärrade efter kollapsen i Kazakhstan där man tappade 0-2 till förlust 3-2. Mot Nordirland var det i långa stunder krampaktigt spel, där det visserligen inte var ett gästande lag som bjöd till offensivt, mot en parkerad buss. Men en seger är en seger och det var det viktigaste i denna jämna grupp där inget lag förutom San Marino är uträknat efter tre omgångar.
Danmark åkte på en skada på vänsterbacken Joakim Mæhle som stukade ledbandet i ena foten sist. Troligtvis blir det Jens Stryger Larsen som tar den platsen enligt danska medier. Jag tror vi får se en jämn kamp, som danskarna säger, och där båda lagen på förhand egentligen är helt okej nöjda med ett kryss. Det tror jag kommer att prägla den här matchen också med tanke på att Slovenien vill studsa tillbaka efter torsken senast och att Danmark vann men utan att övertyga.

SPELTIPS
Spelvärdet i den här matchen känner jag finns på hemmalaget där krysset också åker med. Jag plockar Slovenien asian hcp +0.5 (1X) till 2.03 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip