Slovenien ställs mot Serbien på hemmagräs under söndagskvällen och då Serbien gjorde jobbet genom att slå Sverige på bortagräs kan de mycket väl ta andra raka här, vilket också spelas till vasst odds hos Betsson / Nordicbet .

Slovenien har inlett turneringen tämligen svagt. En poäng av nio möjliga är deras facit så här långt och vad gäller målskillnad så landar den på 1-6 efter tre matcher alltså. I omgång ett hade Slovenien besök av Sverige och då blev det som ni säkert har stenkoll på förlust med 2-0 (eller svensk seger om ni så vill med samma siffror). Omgången därpå gästade man Serbien och där blev det förlust med 4-1. Senast ställdes man mot Norge borta och där kom också en poäng, men vi ska i ärlighetens namn säga att Norge inte stod för någon toppenmatch där.

Serbien har å sin sida fixat två segrar och en förlust. Inledningsvis föll de mot Norge med 1-0 på hemmagräs, men därefter körde de alltså över Slovenien med 4-1, återigen på hemmagräs och nu senast slog man Sverige med 1-0 på bortagräs. Det var förvisso ett skadedrabbat Sverige med många tunga spelare borta samt Krafth och Kulusevski avstängda, men trots det så stod Serbien för en finfin insats och nu jagar man närkontakt med Norge i toppen av tabellen.

Just Norge ställs mot Sverige tidigare under söndagskvällen och beroende på hur Sverige presterar där så vet vi lite mer om hur pass viktig denna match blir för serberna. Min idé är dock att Serbien har ett så pass mycket bättre lag än Slovenien att de åker hit och vinner igen!

SPELTIPS
2.00 på seger för Serbien i Slovenien är bra nog för spel enligt mig.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: Melker går för det igen på Europatipset!




This is the stats tab
This is the post tip