bet365 livestreamar matchen.

Toppen möter botten i vytryska Premier League, när tabellettan Slutsk tar emot tabelljumbon Belshina på City Stadium Slutsk. Efter fem spelade omgångar har Slutsk lyckats vinna tre matcher, kryssat en gång och förlorat en gång. För Belshinas del har det blivit två kryss och tre förluster. Belshina har därmed ingen seger ännu. Det positiva för Belshina är att de har två kryss bakom sig i de två senaste matcherna. Ändå är det inget som kommer att räcka när Belshina ställs mot det formstarkaste laget.

Den stora framgången för Slutsk har varit målskyttet, där laget har gjort 9 mål på dessa 5 matcher. Det är nästan 2 match per match, i snitt. Slutsk har gjort mål på samtliga motståndare utom Brest, som var ett hemmamöte i omgång två som slutade 0 - 1. Sedan dess har Slutsk steppat upp och tagit två segrar och kryssat en match. Senast blev det seger borta mot Shakhter Soligorsk, som är ett tippat topplag. Slutsk rivstartade matchen och hade en 2 - 0 ledning med sig in i pausvilan.

Backen Denis Obrazov drog på sig två gula kort och blev utvisad med 40 minuter kvar av matchen. Slutsk fokuserade på det defensiva arbetet och höll undan tills minut 89 innan Shakhter Soligorsk kunde reducera till 1 - 2, men närmare kom de inte.

Gästerna Belshina fick en mardröm på säsongen, med tre raka förluster, innan de hittade lite form och lyckades kryss mot Neman och Smolevichi. Men Neman och Smolevichi är två bottenlag som ligger precis ovanför Belshina i tabellen. Belshina har släppt in mål i samtliga matcher hittills. När de till och med gör det mot bottenlag så kommer de garanterat att göra så även mot Slutsk, som har öst in mål på sistone. Belshinas försvar räcker inte till och därmed blir det svårt att plocka poäng här.

Belshina har försvarsproblem och helt enkelt inte det som krävs för att stoppa Slutsks framfart, vare sig på pappret eller i dagsformen, då Belshina inte klarar av att hålla tätt. Därmed är jag övertygad om att Slutsk tar samtliga tre poäng i matchen.

Speltips Slutsk - Belshina:
1 - odds 1.75 hos bet365 .

---
Preliminär startelva Slutsk:
Boris Pankratov, Vitali Trubilo, Yurii Teterenko, Egor Semenov, Umar Bala Mohammed, Souleymane Koanda, Yuriy Kozlov, Sergiy Chebotaev, Aleksandr Anyukevich, Marat Buraev & Abdoul Gafar.

Preliminär startelva Belshina:
Sergey Turanok, Vladislav Solanovich, Sergey Glebko, Leonid Kovel, Pavel Bordukov, Evgeny Skoblikov, Samuel Odeyobo, Mikhail Bashilov, Vladislav Yasukevich, Nikita Rochev & Kirill Malyarov.
---

This is the stats tab
This is the post tip