bet365 livestreamar matchen.

Omgång 8 av den vitryska Premier League inleds på City Stadium Slutsk där vi har ett toppmöte mellan tabellettan Slutsk och tabellfyran Bgu Minsk. Det är två lag som kommer till matchen med segrar i ryggen, där Slutsk är en liten favorit till seger. Slutsk har tre raka segrar i ryggen och har gjort flest mål i ligan, men försvarsspelet har inte alls varit något lysande, vilket är något som Bgu Minsk definitivt kommer att ta vara på. Då båda lagen är starka i sina offensiv ska det bara smälla från båda sidorna.

Efter sju omgångar snittar Slutsk två mål per match. Det är helt otroligt för att vara vitrysk fotboll, där det oftast är målsnåla matcher. Dock inte när Slutsk står på planen och spelar sin offensiva stil, där de attackerar med väldigt många spelare. Detta har gett dem en bra utdelning i samtliga matcher utom mot Brest tidigt i säsongen då Slutsk förlorade med 0 - 1. I övrigt har Slutsk gjort mål på samtliga motståndare. Senast gjorde Abdoul Gafar och Dramane Salou varsitt mål i 2 - 1 vinsten mot Dinamo Minsk.

Lika överlägsna är inte Slutsk i sitt försvarsarbete. Där uppstår det stora luckor under matchernas gång. Senast blev det 9 skott på mål och 9 skott utanför och hela 67 % bollinnehav till motståndarna Dinamo Minsk. Att kontrollera en match är något som Slutsk har haft svårt att göra och så blir det även mot Bgu Minsk. Gästerna Bgu Minsk fick en drömöppning på säsongen med tre raka segrar innan det blev tre raka förluster. I den senaste matchen ryckte de upp sig och vann med 2 - 0 borta mot Smolevichi.

Det var givetvis en bra prestation, även om vinsten kom mot det sämsta laget i ligan. Smolevichi hade en massa bra lägen att komma till avslut, men misslyckades. Bgu Minsk har på sistone läckt in mål bakåt och har nästan ingen chans att hålla tätt mot Slutsk, som tokanfaller och gör det dessutom framgångsrikt. Den defensiva mittfältaren Aleksandr Svirepa drog på sig två gula kort och missar matchen för Bgu Minsk - vilket är ett avbräck. Däremot ska även Bgu Minsk ha goda chanser att näta.

Sannolikheten är stor, i mitt tycke, att vi ska få se åtminstone ett varsitt mål från båda sidorna, med tanke på vilka offensiva kvalitéer det finns i både Slutsk och Bgu Minsk, samt med tanke på att de båda har släppt in en hel del mål på sistone.

Speltips Slutsk - Bgu Minsk:
Båda lag gör mål - odds 1.83 hos bet365 .

---
Preliminär startelva Slutsk:
Boris Pankratov, Vitali Trubilo, Soslan Takulov, Umar Bala Mohammed, Souleymane Koanda, Denis Obrazov, Aleksandr Anyukevich, Dramane Salou, Yuriy Kozlov, Alan Koroev och Abdoul Gafar.

Preliminär startelva Bgu Minsk:
Artur Lesko, Aleksey Nosko, Junior Atemengue, Artem Shkurdyuk, Artem Sokol, Jasurbek Yakhshiboev, Evgeny Yudchits, Jeremy Mavatu, Vasily Sovpel, Aik Musahagian & David Twe.
---

This is the stats tab
This is the post tip