bet365 livestreamar matchen.

Efter att ha fått en drömstart på säsongen med tre raka segrar har Bgu Minsk tappat formen och förlorat de tre senaste matcherna. Spelet har ändå varit bra, även om resultaten har uteblivit. Trots ett stort nederlag senast visade laget stora kvalitéer stundtals och detta ska räcka när de ställs mot ligans sämsta lag - Smolevichi. Bgu Minsk har ett gyllene läge att hitta tillbaka till formen igen när laget de åker till Ozyorny Stadium för att ta sig an laget som tippas komma sist i vitryska Premier League.

För Bgu Minsk stämde allting i början av säsongen då laget imponerade stort och tog bekväma segrar genom att ösa in mål. Men i de tre senaste matcherna har de inte lyckats näta alls, trots att laget har haft fantastiska lägen. Dessvärre har de samtidigt slitit i sitt försvarsspel. Laget tippas komma i mitten av tabellen. De har all kapacitet att hamna där och ska inte ha några större bekymmer, med de spelare som finns i truppen hos Bgu Minsk, att slå Smolevichi, som ligger nästsist i tabellen.

I den senaste matchen hade Smolevichi ett bra läge att ta poäng när Dinamo Minsk, utan sin huvudtränare som valde att avgå, kom på besök. Men Smolevichi gjorde en usel insats och förlorade med 1 - 3, där Smolevichis mål var ett självmål från Dinamo Minsk. I övrigt har Smolevichi krigat till sig de tre poängen som de har. Smolevichi ligger nästsist med tre oavgjorda matcher, tre förluster och ingen seger. Framåt har de nätat tre gånger och släppt in sju mål - vilket är över två insläppta mål per match, i snitt.

Jag är övertygad om att Smolevichi kommer att ha stora bekymmer med att hålla tätt bakåt när revanschsugna Bgu Minsk sätter bollen i rullning och med största sannolikhet börjar förvalta sina chanser. För eller senare kommer Bgu Minst att återigen börja ösa in mål. Jag kan inte se ett motståndarlag som passar dem bättre än vad Smolevichi gör, i synnerhet när dem har en formdipp i försvaret. Därmed finner jag Bug Minsk som klara favoriter i mötet och att de tar samtliga tre poäng i matchen.

Speltips Smolevichi - Bgu Minsk:
2 - odds 2.60 hos bet365 .

---
Preliminär startelva Smolevichi:
Aleksandr Filtsov, Arseniy Bondarenko, Eduard Zhevnerov, Anatoliy Makarov, Evgeni Barsukov, Vladislav Mukhamedov, Konstantin Kotov, Aleksei Butarevich, Aleksandr Dzhigero, Jean Morel Poe & Mutalip Alibekov.

Preliminär startelva Bgu Minsk:
Denis Sadovskiy, Aleksey Nosko, Junior Atemengue, Artem Shkurdyuk, Artem Sokol, Jasurbek Yakhshiboev, Evgeny Yudchits, Jeremy Mavatu, Aleksandr Svirepa, Aik Musahagian & David Twe.
---

This is the stats tab
This is the post tip