På Anoeta Stadium har Real Sociedad en tuff utmanare på besök när Atletico Madrid gäster dem. Atletico Madrid leder den spanska La Liga, med tre matcher mindre spelade än tabelltrean Real Sociedad. Efter att ha vunnit väldigt många ligamatcher i rad har Real Sociedad drabbats av en formsvacka, som har kommit i samband med ett flertal avbräck på viktiga spelare. Gästerna Atletico Madrid studsade tillbaka snabbt efter derbyförlusten och visade att de är en titelkandidat denna säsong.

Real Sociedad har fått en utmärkt start på säsongen. Ett tag hade de sju raka vinster i La Liga. Att detta skulle spricka förr eller senare var givet, men inte att de skulle därefter skulle misslyckas med att vinna i de kommande fem matcher. Det är faktum. Det starka försvarsspelet har vi inte kunnat se så mycket på sistone, då Real Sociedad har två raka förluster i ryggen mot Barcelona och senast Levante. Skadestugan är full med viktiga namn, som skyttekungen Mikel Oyarzabal, samt Joseba Zaldúa, Adnan Januzaj, Miguel Angel Mota, Jon Guridi och Luca Sangalli. I Atletico Madrid saknas Joao Felix och José Giménez.

Atletico Madrid har växlat upp till denna säsong. De fortsätter, som vanligt, vara det laget som är svårast att bryta ner i Spanien. Atletico Madrid har bara släppt in fem mål på tolv ligamatcher. Skillnaden denna säsong är att anfallarna Luis Suarez och Joao Felix har nätat en hel del, samt att de övriga spelarna har fyllt på - så att snittet på gjorda mål ligger exakt på två mål per match. Senast var anfallaren Diego Costa tillbaka från skada och nätade direkt, på en straff som han ordnade, i 3 - 1 segern över Elche.

Då Real Sociedad har problem med formen och skador i truppen ser jag Atletico Madrid, som är det bättre laget dessutom, som en given favorit till seger. Spelet blir en Atletico Madrid seger på asiatisk handikapp 0, med en försäkring på pengarna tillbaka vid oavgjort i matchen. Det blir en förlust vid en Real Sociedad seger och vinst vid en Atletico Madrid seger i matchen.

Speltips Real Sociedad - Atletico Madrid:
2 asian hcp 0 (samma som Atletico Madrid draw no bet) - odds 1.77 hos Casumo , Unibet , 888sport & LeoVegas .

Unibet & bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Real Sociedad:
Alex Remiro, Andoni Gorosabel, Robin Le Normand, Igor Zubeldia, Nacho Monreal, Ander Barrenetxea, Martín Zubimendi, Mikel Merino, Cristian Portu, David Silva & Willian José.

Bekräftad startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Kieran Trippier, Stefan Savic, Mario Hermoso, Felipe Monteiro, Thomas Lemar, Koke Resurrección, Marcos Llorente, Yannick Carrasco, Luis Suarez & Ángel Correa.
---

This is the stats tab
This is the post tip