Det är lite David mot Goliat här där storsatsande Brommapojkarna beger sig till ombyggda Sollentuna.

ETTAN NORRA
1. Brommapojkarna 3 2 1 0 4:0 7
10. Sollentuna 3 1 1 1 4:2 4

Örebro Syrianska - Sollentuna 0-3
Sollentuna - Gefle 1-1
Sylvia - Sollentuna 1-0

Machini - Sundgren, Magnusson, Nilsson, Johansson - Jakobsson, Jan, Stojanovic Fredin - Ali, Ceylan, Capotondi

Brommapojkarna - Karlstad 2-0
Sandviken - Brommapojkarna 0-0
Brommapojkarna - Umeå FC 2-0

Olsson - Sörgaard, Frej., Suljic, Krusnell - Zlotnik, Jelassi, Sandberg Magnusson, Leach Holm, Cosic, Felicia

Det jag menar i inledningen är inte att Sollentuna är ett dåligt division 1-lag. Inte alls.
Det jag menar är att Brommapojkarna har ett brutalt bra division 1-lag och bara SKA UPP i Superettan. Allt annat är ett monumentalt fiasko. BP har spelare som de flesta andra lag bara kan drömma om. Ali Suljic, Sandberg Magnusson, Elfgren Nyström, Cosic mfl. Det finns rutin på bänken i form av tränaren Christer Mattiasson som man ändå får säga "kan" den här nivån. Och nu har han dessutom den bästa truppen till sitt förfogande. BP har en budget som inget annat lag i serien och har börjat säsongen bra. Seger mot Karlstad, som ändå har ett bra lag, 0-0 borta mot kompetenta Sandviken (som ni kanske såg i svenska cupens gruppspel) och så 2-0 hemma mot Umeå FC. Då saknades bästa anfallaren Omar Faraj på grund av sjukdom, vi får se om han är tillgänglig imorgon, men jag ser ändå att BP är ett snäpp bättre spelare för spelare än vad Sollentuna är. Matchen spelas även på en gräsplan som kanske inte är helt färdigväxt och det är inget som gynnar hemmalaget, då man gärna spelar bollen efter backen med kombinationer. Något som är svårt på dåligt underlag.
BP kan anfall på flera olika sätt och har även rätt bra potential att såra på fasta situationer. Både direkt och när det gäller hörnor och tunga mittbackar som kommer upp.
Jag tror att BP vinner, men inte med jättesiffror.
Sollentuna kommer från seger mot ÖrebroSyrianska, kryss mot Gefle (på en svårspelad matta) och senast blev det torsk med 0-1 borta mot Sylvia.

SPELTIPS
Jag spelar BP och under 3,5 mål i matchen till 2.87 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip