Viktigt möte i botten av Ettan Norra.

ETTAN NORRA
13. Sollentuna 8 2 2 4 10:15 8
16. Hammarby TFF 8 1 1 6 7:17 4

Sollentuna hemma
3 0 2 1 2:4 2

Formen
O, V, F, F, F

Senaste match
Sandviken - Sollentuna 6-1

HTFF borta
4 1 1 2 4:5 4

Formen
F, F, F, V, F

Senaste match
Hammarby TFF - Brommapojkarna 1-3

Hemmalaget Sollentuna, som byggt om laget en hel del inför säsongen, kommer från en tung period med tre raka torsk. Efter 4-1-segern mot IFK Luleå away har det gått utför med torsk 1-3 hemma mot Assyriska, 0-3 borta mot Piteå och senast hela 1-6 borta mot Sandviken. Nu behöver Sollentunaspelarna resa sig efter den smällen och visa karaktär. Kaptenen Jens Jacobsson är avstängd och det är ett avbräck, men jag tror ändå att Sollentuna har det som krävs för att vinna i kväll. Hemmaplansfördel (gräs) och fler spelare med seniorerfarenhet än det unga Hammarby TFF-laget.
Gästerna tog säsongens första seger mot IFK Luleå (2-1) - efter blott en poäng på sex matcher - men föll sedan med 1-3 hemma mot seriefavoriten Brommapojkarna.
Under sommaren juni lär HTFF kunna använda fler spelare från lånelistan till Hammarby men jag tycker trots det att Sollentuna har en vassare, tryggare trupp som jag tror kommer att vilja visa vilka som är ett par år äldre i genomsnitt och vilka som spelar på sin hemmaborg. Hammarby TFF har Joe Mendes avstängd.
Sett till tabellen är det viktiga poäng på spel, vinner Sollentuna så får man lite andrum för en stund.

SPELTIPS
Jag spelar Sollentuna till 2.10 hos Nordicbet (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip