Norrköping gästar Sollentuna i andra cupomgången.
Mitt speltips: Sollentuna gör under 0,5 mål. 2.14 på LeoVegas , Expekt eller Unibet .

Ett annat spelalternativ kan vara båda lagen gör mål - nej. Men min tro här är att Norrköping har bra chans att hålla nollan. Såg laget mot Öster och tycker insatsen var rätt okej. Borde ha gått hårdare för att döda matchen, men så blev det inte och Öster fick in ett kvitteringsmål. Annars skapade inte Öster särskilt många lägen. Jag tycker Norrköping gjort ett rätt bra fönster där de fått in bland annat defensivt starke Ekpolo.

Efter att ha tappat poäng i första matchen är det lite kniven på strupen-läge för Peking här om de ska gå vidare. Och det vill de såklart, kvalificerade sig inte för Europaspel i fjol och cupen är därmed en chans att göra det.

Sollentuna har fått en del uppmärksamhet på försäsongen då de bland annat slog AIK tidigt på året. Förlorade med 1-0 hemma mot Varberg i cuppremiären. Som motivering för den här reken skriver jag inte "de nollades mot Varberg, så hur ska de göra mål mot Norrköping?". För de var bra med mot Varberg och skapade en hel del lägen. Men jag blir inte förvånad över att det blev en jämn match då Varberg är ett lag som bygger mycket av sitt spel på att jobba hårt och spela rakt - de är inte ett lag som spelar ut motstånd från lägre serier. Det tror jag Norrköping kan göra.

För vi ska inte glömma att Sollentuna trots allt spelar i division ett kommande säsong. Finns såklart bra spelare och talanger från stockholmsområdet som inte slagit sig in i storklubbarna, men det ska vara en kvalitétskillnad jämfört med allsvenska lag. Ju närmare vi kommer starten på Allsvenskan, desto mer ska kvalitetsskillnaden märkas.

Matchen spelas på Grimstas konstgräs, ett underlag Norrköping ska vara rätt bekväma med. Jag tror Norrköping har bättre chans att hålla nollan än oddsen säger här. Därför tycker jag det här är ett bra spel.

0-2?

This is the stats tab
This is the post tip