Sydbank Park i Haderslev står för måndagens enda match från danska Superligaen och här väljer jag att plocka ett spel från hörnmarknaden.

SönderjyskE har i ligan spelat sex raka matcher utan seger. Med 15 matcher genomförda totalt är hemmalaget nästjumbo med nio poäng och vad gäller målskillnaden så landar den på 9-29. Deras senaste ligamatch spelades mot Vejle på bortagräs och det blev förlust med 3-1, vilket var en "uppföljning" på deras 6-0-förlust i deras senaste hemmamatch då de ställdes mot Silkeborg.
På Vejle Stadion vann gästerna hörnmatchen med 5-4 och i storförlusten mot Silkeborg förlorade de hörnorna med 6-4. SönderjyskE är hur som helst vana med hyggligt många hörnor och jag tror det fortsätter så.

Ålborg kommer med hygglig form. Bortalaget har två vinster, en oavgjord och två förluster sett till deras fem senaste ligamatcher och på dessa har de 9-7 i målskillnad. Totalt har gästerna spelat in 25 poäng på 15 matcher, vilket just nu resulterar i en slutspelsplats. Ner till "fel sida" om sträcket har gästerna fem poäng och de är precis som hemmalaget vana vid att det bjuds på en hel del hörnor.
När Ålborg vann med 2-0 mot Nordsjälland på Right to Dream Park så förlorade de hörnmatchen med 9-5. Därefter har de hunnit med att spela 1-1 mot Randers hemma och då vann hemmalaget hörnorna med 10-2.

SPELTIPS
Jag testar över 9.,5 hörnor ikväll och detta till oddset 1.76 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip