Under 3,0 mål spelas mellan Southampton - Arsenal.

Lagens tre senaste matcher:

Liverpool - Southampton 0-0
Southampton - Hull 0-0
Chelsea - Southampton 4-2

Arsenal - Man United 2-0
Tottenham - Arsenal 2-0
Arsenal - Leicester 1-0

Southampton ser väldigt klara ut med säsongen. Kan inte hända så mycket oavsett hur det går i de avslutande matcherna. Har spelat två 0-0 matcher i rad nu och laget har bara gjort två mål i de fyra senaste matcherna. Van Dijk är fortsatt skadad. Viktiga Charlie Austin som gjort flest mål i Southampton den här säsongen trots att han varit skadad sen i december är påväg tillbaka. Spelade 60 minuter i fredags med U21 och kan göra comeback här. Även om han får spela så är formen och fysiken inte där än då han som sagt inte spelat match på flera månader. Southampton har bara fått tio skott på mål i de fem senaste matcherna. Det känns som spelarna längtar efter semester.

Arsenal har betydligt mer att spela för. Skulle man vinna resterande fyra matcher så tror jag man tar en CL-plats. Arsenal är beroende av att City eller Liverpool tappar poäng men för deras del så måste det bli 3 poäng ikväll. Har frågetecken för Koscielny och ska testas under dagen. Arsenal har spelat tre raka matcher där det blivit som mest två mål. Senaste sju matcher har ingen gått över tre mål.

Arsenal har ingen superform direkt. Gjorde ett sent mål för 1-0 mot Leicester. Förlorade med 2-0 i derbyt mot Spurs. Senast så vann med mot ett reservbetonat Man United med 2-0. Satt dock långt inne. Gjorde 1-0 från ingenstans egentligen. Ett långskott som ändrade riktning efter touch från Herrera.

Arsenal kommer nog klara av en seger ikväll men att det skulle bli målrikt tror jag inte på. Känns mer troligt med 0-1 eller 0-2 till Wengers mannar.

Jag spelar U3,0 asien @1.89 hos Unibet med 4/7u.
Testar även Arsenal vinna & U2,5 mål @5,50 med 1,5u.

twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip