Southampton vann i omstarten med 3-0, ett tuffare test i kväll mot Arsenal.

Hemmalaget tog en rättvis seger i mötet mot Norwich. Var det klart bättre laget under stora delar av matchen och när väl 1-0 kom så var det bara ett lag på planen. Tre viktiga poäng för att ta ett rejält kliv mot nytt PL-kontrakt. Kan behövas någon poäng till och det finns stor chans att de kommer redan idag.

Arsenal har det fortsatt tufft. Laget ligger inte ens på övre halvan av tabellen och för att vara Arsenal är det total katastrof. Det saknas många bitar i det här pusslet men den största enligt mig är en ledare. Någon som tar tag i laget och ser till att alla andra höjer sig. Efter ledningen mot Brighton med 20 minuter kvar så ska det vara klart. Före den matchen hade Brighton inte vunnit en match under år 2020 men de lyckas vända och vinna i matchens sista sekund. Det säger väldigt mycket om Arsenal.

Southampton är bra på hemmaplan och de har en förmåga att göra sina bästa insatser när storklubbar kommer på besök. Arsenal kommer få det svettigt men ska de ha något med Europaspel att göra så är det tre poäng som gäller.

Jag spelar över 14,5 insparkar @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip