Premier League-helgen smygstartar på St. Mary's Stadium där Southampton gästas av Aston Villa och här tror jag att publiken kommer bjudas på en sevärd tillställning mellan två lag som går för full pott.

Southampton har startat säsongen vettigt då de hittills bara lämnat planen helt poänglösa vid tre av tio tillfällen. Hemmalaget har 9-12 i målskillnad efter tio matcher och i poängväg har de skrapat ihop elva pinnar av 30 möjliga, vilket just nu resulterar i en 14'e plats i tabellen.

Aston Villa är efter lika många matcher spelade en poäng bakom motståndarna på St. Marry's då de har tio poäng efter tio matcher, vilket ger ett poängsnitt på en poäng per match. För bortalaget är det dock tre vinster, en oavgjord och sex förluster och för deras del landar målskillnaden på 14-19.

Southampton kommer närmast från en 1-0-seger på bortagräs mot Watford och då fick vi se hela 13 hörnor, där gästerna stod för åtta av dem.
Aston Villa kommer närmast från en tung 4-1-förlust hemma mot West Ham och den matchen vill de nog helst bara glömma samtidigt som de gärna tar snabb revansch.

SPELTIPS
Idén jag har är att det kan bli en sevärd historia detta då båda lagen skulle må gott av tre poäng.
Över 4,5 hörnor innan halvtid till 1.63 är min idé.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip