Southmpton tar emot Burnley i en av blott fem PL-matcher den här helgen.
Mitt speltips: Rak hemmaseger.
1.83 hos Bethard , 10bet , FastBet & SpeedyBet .

Lagen har faktiskt tagit lika många poäng i tabellen och de har exakt samma tabellrad. Men ingen har väl missat hur Southampton höjt sig efter 9-0-förlusten mot Leicester i höstas. Ings har öst in mål och laget har generellt sett spelat väldigt bra. Senaste 10-15 omgångarna är laget sexa-sjua i formtabellen. Har nu två raka förluster, där de dock gjort bra prestationer:
- Hade 0-0 i halvtid på Anfield i en match där Saints mycket väl kunde haft ledningen efter första 45. Rann på i andra, men är ingen skam.
- Förlorade en jämn match mot Spurs i FA-cupreturen med 3-2. En Son-filmning (?) skiljde lagen åt i en match där Southampton nog var väl så bra som Tottenham.

Har nu fått tio dagars vila, vilket nog varit nyttigt för truppen. Är visserligen ligans sämsta hemmalag, men det känns mer som en tillfällighet och ett arv från den usla starten laget fick den här säsongen.

Bunley håller jag inte högt. Gnetar på som vanligt under Dyche och är som vanligt jobbiga att möta framför allt i Burnley, där de tagit 19/31 poäng den här säsongen. Spelar väldigt rakt och enkelt och ser varje fast situation 60 meter eller närmare motståndarmålet som en stor målchans. Får bra betalt för det hemma på Turf Moor medan laget är mer tama borta. Tycker truppen verkligen inte är något extra och att laget är väldigt begränsat.
Ashley Barnes och Johann Berg Gudmundsson är fortsatt skadade.

Lagen må ha lika många poäng i tabellen, men för mig är Southampton något hack bättre än Burnley för dagen. Med hemmaplansfördel och en het Ings på planen tycker jag Soton ska ha mycket bra chans att vinna mot ett begränsat Burnley.

2-1?

Speltips: 1 - odds 1.83 hos Bethard , 10bet , FastBet & SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip